AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, köy gezilerini sürdürüyor. Öztürk Kuzova bölgesinde 10 köyü ziyaret etti.

Öztürk, yol yapım çalışmalarında yer alan personele kolaylıklar diledi. Daha sonra da, köylülerle el sıkıştı, sıkıntıları dinledi, “Beni her zaman arayabilirsiniz” dedi.

“TALEPLERİ GEZİLER SONUNDA RAPOR HALİNDE BİLDİRECEĞİZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, ziyaretlerinin amaçlarını ise şöyle anlattı: “Bu çalışmalarla gayemiz parti teşkilatımızın ve hükümetimizin köylerde yaptığı hizmetler nelerdir? gibi konuları muhtarlarla, köylülerle görüşmek. Oradaki eksiklikleri, talepleri birebir görüşerek yerine görerek teşkilatımızın ve bizlerin tespitleri neticesinde bunları ilgili kurumlara bildirmek. Valiliğe, İl Özel İdaresine, AKSA firmasına, TEDAŞ’a; sağlıkla ilgili olanı sağlık müdürlüğümüze bildirmek. Talepleri geziler sonunda rapor halinde bildirmek. Bunları bizler de muhtarlar da takip edecek.

“KÖYLÜLERİN MEMNUNİYETLERİ İLE KARŞILAŞIYORUZ”

Biz 15 yıllık iktidarlığımızda, köylülerimize büyük bir hizmetimiz var. Eksikliklerimiz var bunlar zaman içinde tamamlanacak. Köylülerle birebir görüştüğümüzde memnuniyetleri ile karşılaşıyoruz”

Öztürk, KÖYDES projesini anımsatarak, iyi işler yapıldığını söyledi ve ekledi: “Yol su beklentileri karşılık bulacak.”

“KÖYLÜMÜZÜN SU VE YOL SIKINTISI GİDERİLECEKTİR”

Öztürk, yaptığı konuşmaya şöyle devam etti: “Partimize destek verseler de vermeseler de biz köylülerimize hizmet etmek durumundayız. KÖYDES projesi kapsamında çok güzel projeler yaptık. Şimdi de İl Özel İdarenin yaptığı program çerçevesinde eksiklikleri tamamlayacağız. Tamamlamak durumundayız. Bu sene kuraklık var. Su ihtiyacı çok. Sulama suyu ve içme suyunu İl Özel İdaresi olarak sondajlarla ancak ihtiyaçlarını giderebileceğiz. İl Özel İdaresi de sondajla sulama için kiralama yoluna gideceğiz. 1, 2 ay içerisinde bu sıkıntıyı aşarız. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı bu sıkıntı var. Bu sene mevsim çok kurak geçiyor. Köylümüz için en önemli şey su. Diğeri ise yol. Yol da epeyce yapmışız. Sıcak asfaltı yapılmamış yerleri program çerçevesinde yapacağız.”

“KÖYLÜMÜZE NE YAPSAK AZDIR”

Öztürk, köylünün desteğinden son derece memnun olduklarını da sözlerine ekleyerek, “Köylülerimiz bize destek verdiler. Bundan sonra da destek vereceklerine inanıyorum. Çünkü köylülerimiz yapılan hizmetleri görüyorlar. Bize de teşekkür ediyorlar. Biz de köylümüze ne yapsak azdır. İnsanlarımız vefalılar, çalışıyorlar, gayret ediyorlar. Ciddi manada sıkıntılar var ama bunu da aşmak durumundayız. Bizim tespitlerimizin amacı bu. Partimizin yaptığı program çerçevesinde biz de gezilerimize devam edeceğiz. Kurban bayramından sonra bizim programımız merkez köylerin hepsini gezmek, yetişebilirsek mezra alanlarına gidebilmek gayemiz var. Yerinde görmek çok önemli. Bizim parti yöneticilerimiz de bu gayreti gösteriyorlar. Ben milletvekili olarak bizzat görelim dedim. Oradaki eksiklikleri tespit edip, bunları telafi edelim. Elazığ’daki köylülerimize, muhtarlarımıza, bizimle birlikte gelen meclis üyelerine, parti üyelerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.