İzzetpaşa Camisinde kılınan bayram namazının ardından TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nun Van Valiliğine atanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Ömer Serdar artık rahatlıkla açıklaya bilirim diyerek Vali Murat Zorluoğlu ile aralarındaki dostluk ilişkisine dikkat çekti.

"VALİ OLMADAN ÖNCE ARKADAŞIMDI"

Vali Murat Zorluoğlu ile aralarındaki dostlukla ilgili ilk kez açıklama yapan Milletvekili Serdar, "Bugün benim için hüzünlü bir gün. Sayın Valim, Elazığ’a vali olarak gelmeden önce benim arkadaşımdı. Artık gittikten sonra bunu rahatlıkla açıklaya bilirim. Vali olmadan önce tanışıyorduk. Dostumdu. Elazığ’da bugün karşılaştığım manzara hakikatten hizmetinin vatandaş tarafından ziyadesiyle bilinmesi ve göz yaşları içerisinde uğurlanması da doğrusu beni hüzünlendirdi bir yandan da gururlandırdı. Van’da bir Elazığlı var öyle düşünüyoruz. Başarılı bir kardeşimizdi. Çok ciddi uyum içerisinde çalıştık. Çok önemli projelere birlikte imza attık. Ben hizmetlerinden dolayı değerli dostuma teşekkür ediyorum. Allah bahtını yolunu açık etsin. Gittiği yerlerde de çok güzel hizmetler vereceğine inanıyorum” dedi.

Bu haberin tüm telif hakları www.elazigsonhaber.com internet sitesine aittir. Paylaşım yapılırken kaynak belirtilmesi gerekmektedir!