AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, seçim ziyaretlerini ilçelerde sürdürüyor.

Milletvekili Ağar’ın bu kapsamda ilk durağı Karakoçan İlçesi oldu. Karakoçan İlçesi’nde Ağar’ın ilk ziyaret durağı Molla Ubeydullah Çelik’ti..

Milletvekili Ağar daha sonra ise Sarıcan Beldesine geçti. Burada Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu.

AYDIN: ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ BİR SEÇİM

Seçim Merkezinde vatandaşlara hitap eden Sarıcan Belediye Başkanı Faruk Aydın, “Malumunuz olduğu zere 31 Mart’ta ülkemiz bir mahalli idareler seçimine gidecek. Hakikatten çok önemli olduğuna inandığımız bir seçim. 2014 yılında AK Parti belediyeciliğinin hizmetlerini taşıdığımız beldemizde bu hizmet geleneğinin sürmesi noktasında da çok önemli bir seçim” ifadelerini kullandı.

AĞAR: BURASI İYİ BİR YATIRIM ALMIŞ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Daha sonra Milletvekili Ağar, “Uzun bir seçim maratonundan tekrar sonuna geldik. 24 Haziran gerçekten daha unutulmadan yerel seçimler geldi. Ben daha bir senelik siyasetçiyim, bir seneyi doldurmadım, 2 tane seçim geçirdim. Gerçekten zor. Halkımızın üzerine de büyük bir yük oluyor. Fakat tabi ki bu bir yerel seçim atmosferi. Yerel seçim asında bu kadar çok gergin olmamalıydı diye düşünüyorum. Bu kadar çok gündemimizde olmamalıydı diye düşünüyorum. Çünkü yerel seçimde nihayetinde seçilecek olan arkadaşlarımız sizlere bütün vaatleri sizlerin hizmetinizde olmasıdır. Tabi ki bu hizmete talip olan arkadaşlarımızın da geçmiş olan performansları değerlendirilecek, ileriye dönük vizyonları değerlendirilecek. Bu meselede AK Parti’nin gelmiş olduğu noktada hakikatten burası iyi bir yatırım almış diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ağar daha sonra Karakoçan’a geçerek, Kaymakamlığı ziyaret etti.

İlçede ikinci durak ise partisinin seçim koordinasyon merkezi oldu.

AKBABA: ÜÇÜNCÜ CEVABI GENÇLİK BULUŞMASINDA ALACAKLAR

Seçim İrtibat Merkezi’n önünde toplanan kalabalığa hitap eden Karakoçan Belediye Başkan Adayı Ayhan Akbaba, “Bana bugünü gösteren Yüce Rabbime hamt ediyorum ki daha dün Ayhan Akbaba ismi açıklandığında yanında tek fark yok diyenlere bugün bu saatte Karakoçan erkek SKM’sini veriyor. Birazdan ikinci cevabı Beyhan SKM’sinde alacaklar, üçüncü cevabı; gençlik buluşmasında alacaklar. Allah’a hat ediyorum” dedi.

AĞAR: BİZLERE YEREL YÖNETİMDE DESTEK VERMENİZİ RİCA EDİYORUM

Daha sonra AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, “Biz Elazığ’ın merkezde biliyorsunuz Şahin Bey’i, Elazığ’ın öz adayını aday olarak göstermiştik, burada da hakikatten İlçe Başkanlığında yaptığı çalışmalarla, sempatik tavırlarıyla can dostluğuyla ki benim gerçekten çok sevdiğim bir kardeşim, çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. Severek dostluk yapıyoruz. Onu sizlere emanet etmek istiyorum. Çünkü Karakoçan’ın AK Parti iktidarının değmesine, AK Parti iktidarına bir ihtiyacı var. Sizlerin bizlere burada yerel yönetimde destek vermenizi rica ediyorum” diye konuştu.

Ağar daha sonra ilçe gençliği ile buluştu. Ağar’ın son durağı ise Elazığ Ticaret Borsası ve Şoförler Odası oldu.

HABER: SITKI TAŞEL