AK Parti Elazığ Milletvekilleri Kovancılar ilçesinde vatandaşlar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Yoğun katılımın olduğu programa, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kovancılar Belediye Başkanı ve AK Parti Kovancılar Belediye Başkanı Adayı Hacı Akpınar, Kovancılar İlçe Başkanı Vahap Gök, STK temsilcileri, Eski Belediye Başkanları, kanaat önderleri ve vatandaşlar katıldı.

AKPINAR: ÇOK GÜZEL BİR BİRLİKTELİK YAKALADIK

Kovancılar Belediye Başkanı ve AK Parti Kovancılar Belediye Başkanı Adayı Hacı Akpınar, “Çok güzel bir birliktelik yakaladık. Gerek Milletvekillerimiz gerek ilçe teşkilatımız gerek kaymakamlığımız ve gerek belediye teşkilatımızla birlikte Kovancılar’a çok sayıda yatırımlar ve hizmetler götürdük. Bunların başında şu anda kullanmakta olduğumuz doğalgaz, gençlik merkezi kazandırdık. 14 tane semt sahası gençlerimize kazandırdık. Ruhsatlı canlı hayvan pazarı kazandırdık. İlçemizin 1 metrekaresini satmadan 250 dönüm arsa belediyemize kazandırdık. Bu da yetmedi tam 7 trilyon eski dönemden kalan borçları ödedik” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: KOVANCILAR SEÇİMİNİN NOKTALANDIĞINI GÖSTERİYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise, “Ülkemizin ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın karşı karşıya bulunduğu tehlikeyi önemli ölçüde dikkate almak durumundayız. Nasıl bir tehlike? Amerika’sından, Avrupa’sından, İsrail’inden bütün dünya gözlerini dikmiş adeta her seçim olduğu gibi bu seçimde de liderimizin bir tökezlemesini bekliyorlar. Bu nasip olmayacak. ‘aç tavuk rüyasında darı görür’ derler. Bunlarda daha çok hayal kurarlar. Gerek dışardan gerekse içerideki uzantıları bu hayalle yaşaya dursunlar. İnşallah Kovancılar’ımızdaki bu yüksek katılım, bu kalabalık katılımızınız bize inşallah Kovancılar seçiminin noktalandığını gösteriyor. 3 gün sonra sandık başına gittiğimiz zaman; sandıkları patlatacak bir oy oranıyla inşallah Hacı Bey’i belediye başkanı yapacağız. Bütün dünyada meydana gelen olaylara bakıp hepsinde, en sonda ekonomimiz üzerinde oynama yakın zamanda aylardır oynana oyun ve iki, üç gündür de dolar üzerinde yapılan gece hamlesi, spekülasyonlar. Allah’a şükür o ateş düştü ama bizlerin de buna ödün vermememiz lazım, alet olmamamız lazım” şeklinde konuştu.

BULUT: HERKESİN HİZMETİNDE OLMAK İÇİN BU BELEDİYELERE TALİBİZ

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ta, “Beni üzen bir tek şey var; şunu söyleyeyim, hakikatten bu kadar çok şey yapılmışken, bu kadar mesafe alınmışken bu kadar gayret ve çaba gösterilmişken bir değerin bu hizmeti sadece hislerinden dolayı görmezde gelmesi, birilerinin sadece belediye başkanı olma arzusu il genel meclisi olma arzusu, belediye meclisi üyesi olma arzusunun davadan daha ön plana çıkması. Dava adamlığı bunu kaldırmaz. Her dönem adayımız olur, aday adaylarımız olur, biz de bunu yaşadık. Bizim de aday adayı olduğumuz, aday olamadığımız, aday olamadığımız, seçilemediğimiz dönemler oldu. Ama bizim tek vazgeçmediğimiz davamız oldu. Her dönem aday olamadığı için nefesini başka kapılarda arayan, başka kapılarda ararken de bizim adımızı kullanan insanların hiçbir tanesine itibar etmeyin. Bu konuda reis son sözü söyledi. ‘bu trenden inenler bu trene asla ve kat a bir daha binemezler’. Biz sadece 20 tane belediyenin hepsini alıp 20’de 20 yaptık, bütün belediyelerin hepsini biz aldık bunu demek istemiyoruz. Biz 20 tane belediyenin hepsinde hakikatten gönül belediyeciliğini yapmak, hizmet belediyeciliğini yapmak, herkesin gönlüne dokunmak, herkesin hizmetinde olmak için bu belediyelere talibiz” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL