Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ, Ramazan  Bayramı’nın son gününde Arıcak ve Alacakaya ilçelerini ziyaret etti.

Bulut ve Demirbağ’a İl Genel Meclisi Üyeleri ile teşkilat mensupları da eşlik etti.

Bulut ve Demirbağ’ın ziyaretlerinin ilk durağı Arıcak ilçesi oldu. Milletvekilleri, düzenlenen bayramlaşma programında partililerle bir araya geldi.

Ak Parti Arıcak İlçe Başkanı Nadir Gülşen ve Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, selamlama konuşması yaptı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, gündemi değerlendirerek muhalefeti eleştirdi.

DEMİRBAĞ: ALGI YÖNETİMİNE BAĞLAMIŞLAR

Milletvekili Demirbağ, “Mahrem odalarda buluşuyorlarsa ondan haberimiz yok ancak zaten mecliste bir aile gibiler. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız makro düzeyde siyaset yaparken bunlar görünen kısmıyla henüz masayı paylaşamıyorlar oradan aday tespit edemiyorlar aylardır. Zaten masayı tutan HDP, PKK üstünde FETÖ onun üstünde de Biden. felaket tellalı bunlar. Hayatlarını yalan, algı yönetimine bağlamışlar. Aldıkları İstanbul, Ankara belediyeleri ortada içler acısı aldıkları yerleri yönetimde yüzlerine gözlerine bulaştırmışlar. Bu durumla kalkmış ülkeyi yönetmeye aday oluyorlar” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut,2023 seçimlerine vurgu yaparak, seçimlerin Türkiye’nin kader seçimi olduğunu kaydetti.

Teşkilatlara ve partililere seslenen Metin Bulut, yaptıkları anketlere göre en yüksek sonucu alacakları seçimin 2023 seçimi olduğunu söyledi.

BULUT: EN YÜKSEK NETİCE ALDIĞIMIZ SEÇİMLERDEN BİRİSİ OLACAK

Milletvekili Bulut, “Bugüne kadar hep AK Parti için oy istedik. Kendi temsil ettiğimiz siyasi yapının başarısı ile ilgili bir mücadele içerisindeydik ancak bu seçim sadece AK Parti’nin seçimi değil bu seçim ülkenin kader seçimi ve bu ülkeye bel bağlamış olan mazlumların seçimi. Bundan dolayı da şöyle 2024’ü bir kenara koyacağız ilk hedef 2023. bugüne kadar nasıl bir zafer yazdıysak 2023’te aynısını yazacağız. Buna ülkemizin ihtiyacı çok fazla. Bizler sık sık anket yapıyoruz. Sizler müsterih olun en zorlandığımız ancak en yüksek netice aldığımız seçimlerden birisi olacak” dedi.

AK parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ, saha sonra Arıcak’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ’ın bir sonraki durağı Erimli Beldesi oldu.

Daha sonra Alacakaya İlçesine geçen Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ, partililerle bir araya geldi. AK parti Alacakaya İlçe Başkanı Mehmet Erol, selamlama konuşması yaptı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ,2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte cumhur ittifakının iktidara getireceklerini söyledi.

Ak parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni dünya düzeninde güçlü şekilde Türkiye’yi yönettiğini kaydetti.

Milletvekilleri Bulut ve Demirbağ, sonra Alacakaya’da vatandaşlar ve esnafı ziyaret etti.