Milli Birlik ve Beraberlik Federasyonu Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu, şehitlerimize vefa projesi kapsamında Baskil’de yapımına başladığı Fethi Sekin Külliyesi’nde sona geliniyor. Federasyon Başkanı Ahmet Kabadayı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’daki toplu açılış programına külliyenin yetiştirileceğini kaydetti.

Milli Birlik ve Beraberlik Federasyonu Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

14 Ekim 2015’te milletin milli duygularına tercüman olmak amacıyla Samsun’da kurulan ve ülke genelinde teşkilatlanmasını tamamlayan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu, Baskil ilçesinde yapımına başladığı Fethi Sekin Külliyesi’nde sona geliniyor.

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin İnan ve Elazığ İl Temsilcisi Hasan Bilge İle medya grubumuzu ziyaret ederek, hem federasyon çalışmalarını hem de şehitlere vefa projesi kapsamında yapılan külliyeler hakkında bilgi verdi.

KABADAYI: MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK FEDERASYONU BU ÜLKENİN BİRLEŞTİREN YÜZÜ

Milli Birlik ve Beraberlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, “Federasyonumuz 15 Ekim 2015 tarihinde Samsun’da kuruldu. Milli Birlik ve kardeşlik federasyonuyuz. 183 bin kilometre vatan toprağında yaşayan cebinde Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanı taşıyan her bireyi bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olarak gören bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bugün Elazığ’dayız Elazığ’da Fethi Sekin külliyesi inşaatı yapıyoruz. Türkiye şehitlerine vefa borcumuz kapsamında Fethi Sekin külliyemizin kaba inşaatı yaklaşık yüzde 80’lere ulaştı. Allah kısmet ederse inşallah sayın Devlet Başkanımızın Elazığ programına yetiştireceğiz bu projeyi. Projeyi sayın Valimizden aldığım bilgiye göre açılış programına alınmış projemiz. Bugünde Elazığ programımızda Kanalı Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık beyefendiyi ziyarete geldik, Elazığ’da bulunuyoruz bugün.  Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bize göstermiş olduğu yakın ilgi çok sıcak bir karşılamaydı. Kendisini çok sevdim. Federasyonumuz adına teşekkür ediyorum. Genel Yayın Yönetmeni olarak da Zeki Akbıyık Bey’in başınızda durmasından siz de gurur duyarsınız diye düşünüyorum. Milli Birlik Federasyonu olarak zaten medyayla olan ilişkilerimiz her zaman iyi.  İyi olması hem halımız adına hem devletimiz adına hem milletimiz adına iyi bir gelişme. Milli Birlik Federasyonu olarak görevimiz sadece milletin milli duygularına tercüman olmak. Hiçbir siyasi partiyle doğrudan bağımız yok. Hiçbir siyasi partiyle işimiz yok. Federasyon olarak Tunceli’de bir alevi kadar aleviyiz, Diyarbakır’da bir Kürt kadar Kürdüz, Trabzon’da bir Laz kadar Lazız, İzmir’de bir Kibariye kadar Romanız. Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu bu ülkenin birleştiren yüzü. Bu şekilde olaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KABADAYI: BİZ SADECE ÖNCÜYÜZ

Milli Birlik ve Beraberlik Federasyonu Genel Başkanı Kabadayı, “Külliye inşaatımız Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu olarak şehitlerimize vefa borcu kapsamında düşündüğümüz bir proje. Bu projeden 4 tane yapıyoruz. Bir tanesi Niğde’de 15 Temmuz şehidimiz kahramanımız Ömer Halis Demir külliyesi olacak, bir tanesi Sakarya ili Hendek ilçesinde 1999 yılında Diyarbakır’da şehit edilen Ali Gaffar Okkan Emniyet Müdürümüzün adına Gaffar Okkan Külliyesi olacak. Bir tanesi geçen yıl Mardin’de Derik ilçesinde şehit edilen kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk adına yine Sakarya Arifiye ilçesinde bir tanesi de Elazığ ili Baskil ilçesinde İzmir meydanında kahramanca şehit olan Fethi Sekin külliyemiz Elazığ Baskil ilçesinde devam ediyor. Kaba inşaatı da yüzde 80’ine ulaştı, bitirmek üzereyiz. Burada biz Milli Birlik Federasyonu olarak bu projenin finansmanını çeşitli iş adamlarının sponsorluğu aracılığıyla yapıyoruz. Biz sadece öncüyüz, biz fikir babasıyız, biz yaptırıyoruz ama finansmanımızı birçok iş adamı bizi destekliyor bu konuda” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 19:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137