"Milli Savunma Bakan Yardımcılığı görevime devam edeceğim"

24. ve 25. Dönem AK Parti Milletvekili ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, açıklama yaparak 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olmayacağını söyledi.

"Milli Savunma Bakan Yardımcılığı görevime devam edeceğim"

24. ve 25. Dönem AK Parti Milletvekili ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay yaptığı açıklamada, milletvekili adaylığını düşünmediğini ve aday olmayacağını kaydetti.

"Milli Savunma Bakan Yardımcılığı görevime devam edeceğim"

Alpay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Büyük onur ve bahtiyarlıkla 24. ve 25. Dönem AK Parti Elazığ milletvekilliği görevini yaptıktan sonra, Sayın Cumhurbaşkanım, Başbakanım ve Bakanlarımın uygun görmesi ve takdiri ile 29.12.2015 tarihinden itibaren atandığım Milli Savunma Bakan Yardımcılığı görevine devam etmekteyim. Bu şerefli görevi milletime, ülkeme ve şehrime en iyi şekilde hizmet ederek devam ettirmeye çalıştım. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı ve talebesi olarak kendisinin takdiri ile Milli Savunma Bakan Yardımcılığı görevime devam edeceğim. Milletvekili adaylığını düşünmedim ve aday olmayacağım.

"AK Parti iktidar sürecini başarı ile devam ettirecektir"

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimde Rabbimin yardımı, Milletimizin büyük desteği ve duası ile ilk turda yeniden Cumhurbaşkanı seçilecek. AK Parti ve MHP’nin yaptığı Cumhur ittifakı genel seçimlerden parlamento çoğunluğunu sağlamış olarak zaferle çıkacak ve AK Parti iktidar sürecini başarı ile devam ettirecektir. AK Parti, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın yüksek liderliği ile Millete hizmet yolunda ilk günkü heyecanı, aşkı ve kararlılığı ile yola devam etmektedir. Bu bayrak yarışında AK Partiden milletvekili aday adayı olacak arkadaşlara da başarılar diliyorum."

                                                                                                                    

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

tabi sırtın pek bakan yardımcısıda olmuşsun.elazığın hiçbir sorunu ile ilgilenmiyorsun.tek bildigin hayelet uçak aynı senin gibi hayalet varlıgın yoklugun belli degil elazığa elazğ insanına hiçbir faydanız yok faydasız bakannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

SIRADAKİ HABER

banner137