Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in de katılımıyla Kovancılar ve Palu’da ziyaretlerde bulundu, vatandaşla bir araya geldi.

KOVANCILAR İLÇESİ ZİYARET

MHP’nin ilk durağı Kovancılar ilçesinde sanayi ve tekstil atölyesi ziyareti oldu.

Ardından Kovancılar Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçen heyet, burada halka seslendi.

ÇOLAK: KOVANCILAR KAZANACAK

SKM önündeki vatandaşa seslenen MHP Kovancılar Belediye Başkan Adayı Nuri Çolak, “Çalmadık kapı bırakmadık, sıkmadık el bırakmadık. Allah şahit kendimize düşen en güzelini yapmaya çalıştık. Sebeplerin hepsini tamamladık. Bundan donra taktiri Allaha bırakıyoruz. İnşallah Kovancılar’ın geleceği 1 Nisan sabahı 3 hilalin aydınlığından sonra güçlü bir güneşle aydınlanacak ve Kovancılar kazanacak”dedi.

IŞIKVER: OY NAMUSTUR BİR OY BU OYUNU BOZAR

Kovancılar’da ki seçmenleriyle buluşan MHP İl Başkanı Semih Işıkver, sandıktan çıkan iradeye saygılarının sonsuz olduğunu ifade ederek, “Artık son 3 gün. Seçimler demokrasinin şölenidir. Sandıktan çıkan iradeye saygımız sonsuzdur. Çok koştuk, çok yorulduk. Çok güzel kardeşlikler tesis ettik. Çok güzel muhabbet köprüleri tesis ettik. Nuri Çolak’a inandık. Kovancılar’ın geleceğini değişeceğine inandık. Her daim yanında olacağımıza dair bir beyanımız var. Ben hassaten 70 günlük süre zarfından bizlere omuz veren, bizim yanımızda olan bize kardeşlik, abilik, babalık, annelik yapan bütün Kovancılarlılara en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız. İyi ki sizin kardeşiniz. İyi ki birlik ve beraberlik kurduk sizlerle. Şunu ifade etmek istiyorum; değil Hasan Hüseyin kral gelse, paşa gelse Nuri Çolak’ın yanındayız. Hiç kimse Nuri Çolak’ın arkasından konuşamaz. Konuşulanların hepsi hükümsüzdür. Allah’ın izniyle, inayetiyle 1 Nisan sabahı Kovancılar güneşli bir güne uyanacak ve bizler Kovancılar’ın hizmetkarı olacağız. Oy namustur. Bir oy bu oyunu bozar” diye kaydetti.

 ERDEM: KOVANCILAR’I ALDIK BİLE

Daha sonra İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, “ Sizlere ben başkanımı emanet ediyorum. 2 gün kaldı. 31 Mart seçimleri burada şu an yapıldı mı? Yapıldı. Ne olacak sonucu? Nuri Çolak’ı biz belediye başkanı yapacak mıyız? Allah’ın izniyle Kovancılar isterse olur, Kovancılar istemezse olmaz. Ama siz isteyeceksiniz. Nuri başkanım size hizmet edecek, bizde sizlerin hizmetkarı olacağız. İl başkanım burada, benim kıymetli kardeşim, benim canım, uç beyimiz, davamızın hakikatten büyük emek veren insanı, dedi ki abla Kovancılar’ı alacağız. Bende dedim ki Kovancılar’ı aldık bile” ifadelerini kullandı.

PALU İLÇESİ ZİYARET

IŞIKVER: PALU’YA NE KADAR HİZMET ETTİĞİ HEPİMİZİN MALUMUDUR

Palululara SKM önünden seslenen MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Palu’nun yiğitliğini, insanlığın kadir şinaslığını, adam gibi adamlığını yaşayarak görmüş bir kardeşinizim. Palu’nun içinde bulunduğu bu ahval ve şerain bizleri derinden üzmektedir.  İddia ediyorum Türkiye’de Palu kadar Milletvekili çıkarmış bir ilçe daha yoktur. Ama maalesef Palu’nun durumu ortadadır. Kimin hizmet süresi, görev süresi boyunca Palu’ya ne kadar hizmet ettiği hepimizin malumudur. Kamuoyunun taktirlerine bırakıyorum. Bu vesile ile Palu’yu ehline emanet etmeye, Palu’yu sevdalısı olduğu yiğide emanet etmeye çıktığımız bu yolculuk, özünde kutsal ve mübarek manalar içeren bir yolculuktur. Ben burada şunu ifade etmek istiyorum; Sayın Genel Başkan’ımızın Palu’ya vermiş olduğu ehemmiyet, Artık Sayın Palu Milletvekili Arzu Erdem Hanımefendi’yi göndererek göstermiş olduğu hüsn-ü niyet ortadadır” dedi.

SEPTİOĞLU: KALA KALA KAYMAKAMLIKLA, EMNİYET KALDI

Palu Belediye Başkan Adayı Muhammed Septioğlu, “15 senedir diyorlar ki Arıcak yolunu bağladık. Gidin bakın Arıcak’a gider mi? Biz seni gönderdik parmak kaldırıp indirmeye mi gönderdik?  Biz vekillerden şöyle gördük, atama için göndermedik. Vekiller elini masaya vurduğu zaman sanayi gelirdi, yatırım gelirdi yatırım… Benim ilçem ne hale dönmüş, sen nasıl konuşuyorsun? Sen neden bahsediyorsun? Bir ilde olan bütün kamu daireleri benim ilçemde vardı. Bugün soruyorum size meteoroloji gitti, cezaevi gitti, verem savaş dispanseri gitti kadastro gitti, Telekom gitti. E kala kala kaymakamlıkla, emniyet kaldı.  Gücün yetiyorsa al onu da götür hiç olmazsa bir belde olalım” diye konuştu.

ERDEM: PALU NEYDİ NE OLDU?

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem de konuşmasında, “Palu neydi ne oldu? Septioğlu’nun hizmetinden beri ortaya çıkan hiçbir şey yok. Bunu biliyoruz. Ne yaptıysa Septioğlu yaptı. Yolları o yaptı, alt yapıyı o yaptı, üst yapıyı o yaptı. Allah var öyle değil mi?” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL