Milliyetçi Hareket Partisi,31 Mart seçimleri öncesinde son mitingini Ahmet Aytar Meydanı’nda yaptı.

Vatandaşların ilgi gösterdiği mitinge MHP Genel Başkan Başdanışmanı Doç.  Dr. Ruhi Ersoy, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Merkez ilçe Başkanı Onur Köseli, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, teşkilat üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

IŞIKVER: KUTLU BİR DOĞUM GERÇEKLEŞECEK

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Kutlu bir sevdanın vuslata ermesine 2 gün kaldı. 2 gün sonra, kutlu bir doğum gerçekleşecek. Biz, yokluğun, yolsuzluğun, yoksulluğun kol gezdiği, çilenin ve sorunların karabasan gibi çöktüğü bu şehri yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Biz gözleri çakmak çakmak hizmet aşkıyla yanan, yüreği Elazığ sevdasıyla yanıp tutuşan abilerimiz, kardeşlerimizin, bacılarımızın, annelerimizin sorunlarını çözmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

ERSOY: ALLAH’IN İZNİYLE 1 NİSAN İTİBARİYLE ALACAĞI DEVİR TESLİMLE GÖSTERECEKTİR

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Doç. Dr. Ruhi Ersoy, “10 yıldır büyük Elazığ yürüyüşünü çok yakından takip ettiğimiz meslektaşımız, ülküdaşımız teşkilatı ve Elazığ’ıyla büyük Türkiye’ye, sosyal belediyeciliğin siyasete dönüşümünü Allah’ın izniyle 1 Nisan itibariyle alacağı devir teslimle gösterecektir. Kutlu olsun, hayırlı olsun. Bu seçim; Türk millet açısından ve Türk devleti açısından da çok önem arz ediyor. Elazığ’ın bu inanmışlığı, üç hilalle bu bütünleşmişliği kadar Elazığ’ımızı tüm diğer büyük şehirlerde yaşayan eş, dost, arkadaş ve akrabalara telefon açarak, Ankara’da, Adana’da, Bursa’da Cumhur İttifakına oy istemenin gerekliğini ifade ediyorum. Bu duyarlılığa yürekten destek vereceğinize de inanıyorum” şeklinde konuştu.

ÇOBAN: BU ŞEHRE UMUT VERDİK

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Nereye gideceğimizi biliyorduk. İlmek ilmek işledik bu şehri. Tek tek anlattık. Nasıl olacak, nasıl yapacağız? Bu şehre umut verdik. Biz geldiğimizde bu şehrin üzerinde küller vardı. Bu şehrin üzerinde umutsuzluk vardı. Dedik ki bu kaldırım belediyeciliği dönemini düzgün kullanamadık. Buşehre yazık oldu. Kayseri iyi kullandı, Antep iyi kullandı. Daha Denizli, Maraş gibi şehirler daha düzgün kullandılar. Biz kullanamadık. Şimdi sıra bizde dedik. Şimdi sıra 1 Nisan’dan sonra Elazığ’da. Biz geliyoruz dedik. Verin emaneti ehline dedik. Biz bu işi yapabiliriz dedik. Biz belediye hastanesi dedikçe insanlarımızın kafasında farklı şeylerin şekillenmesine gerek yok. Elazığ Belediye Hastanesi kurulacak. Orası Belediye Hastanesini inşallah Türkiye’ye model yapacağız. Biz şeker fabrikası dedikçe kastımız şuydu; Ferri Krom’un özelleştirilmesinde sessiz kalanlar nasıl bugün yargılanıyorsa bizi kimse yargılayamayacak. Çünkü biz şeker fabrikası özelleştirilirse talibiz. Biz alacağız. Bizi de çocuklarımız eleştiremeyecekler. Et balık kurumunda sessiz kalanlar gibi biz sessiz kalamayız. Orayı da biz alacağız. Biz bu görmüş olduğunuz Ahmet Aytar Meydan’ da dahil olmak üzere; şu anda otoparkın üzerinde duruyorsunuz. Büyük bir meydan olacak. 2024 yılında bir mitingle seçim kazanacağımız meydan burasıdır. Şu meydanda biz 1 mitingle sçeim kazanacağız. Ve o gün burası tıklım tıklım dolu olacak. Ve o gün bizim gelecek bin yıla söyleyecek sözlerimiz var. Biz geleceğin yüz yılını planlıyoruz. Biz size tek tek bu süreci anlatıyoruz. Bize emaneti teslim edin diyoruz” diye ifade etti.

ERDEM: ELAZIĞ’IN BU EVLADINA HAKKINI 31 MART’TA TESLİM EDECEKSİNİZ

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem de, “Allah’ın izniyle sizde bu ülkenin, bu vatanın, bu ilin, Elazığ’ın bu evladına hakkını 31 Mart’ta teslim edeceksiniz. Allah’ın izniyle 31 Mart seçimleri bugün burada bu meydanda Elazığlı kadınlarca, Elazığlı erkekler tarafından gerçekleştirilmiştir. Rabbim birliğimiz daim eylesin. Dedi ki ‘kapım herkese açık olacak’. Ben ona ilave yapıyorum. Emin olun Bilal Hoca kapısını da söker atar. Hepimiz kendilerini çok seviyoruz. Tüm adayları, bu iş Elazığ’la bitmez. Elazığ ille bitmez. Bütün ilçeleri istiyoruz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin teminatındadır buradaki bütün adayların projeleri. Bunu buradan duyuralım. Bizim için çok önemli. Çok kıymetli” diye ifade etti.

AKÇAY: SON ÇALIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise, “Milliyetçi hareket Partisi’nin bütün adaylarına kefiliz. Değerli kardeşlerim; gün geldi saat çaldı. Şurada 2 günlük çok kısa bir süre kaldı. Artık bu süreyi sandıklara da en iyi şekilde sahip çıkmak üzere, mahallede komşularımız, hısım akrabalarımız, asker arkadaşlarımız, meslektaşlarımızla telefonlar yüz yüze görüşmelerle son çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Allah’ın izniyle bu aziz vatanın, aziz yurdunda Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı sancak yapan Elazığ, belediye yönetimlerinde de üç hilali sancak yapacaktır” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL