Minikler Atalarını Andı

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü nedeniyle Elazığ Anaokulu tarafından anma programı düzenlendi. Minik öğrencilerin sergilediği gösteriler, izleyenleri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

Minikler Atalarını Andı

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümünde Elazığ Anaokulu tarafından anma programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program kuran tilavetiyle devam etti.

“AMAÇ MİLLİ VE MANEVİ DUYGULAR”

Programın açılış konuşmasını yapan Elazığ Anaokulu Müdürü Onur Demir, milli ve manevi duyguları çocuklara aktarmak istediklerini belirtti. Demir, “21. Yüzyılın bilişim çapı sanal dünya ilgisindeki çocuklarına Türk Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul öncesi eğitim programı doğrultusunda amaç ve kazanımları nitelikli bir şekilde verirken değerler eğitimi kapsamında milli ve manevi değerleri öğrencilerimize, çocuklarımıza öğretmek. Bugün de bu programda bayrak sevgisi, tarih bilinci, cumhuriyet bilinci, özgürlük bilinci, minnet duygusu ve çocuklarımızın sorumluluk alma duygusunu geliştirmek üzere etkinlik hazırladık” ifadelerini kullandı.

Daha sonra minikler çıktı sahneye… Miniklerin sergilediği gösteriler hem duygulandırdı hem gururlandırdı. Miniklerin sergiledikleri oyunlar izleyicilerden tam not aldı. Program izleyicilerin yoğun alkışlarıyla sona erdi.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

EFFERİM ÇOCUKLAR

SIRADAKİ HABER

banner137