Minikler Neşe Getirdi

Medya Grubumuzun kapısını minikler çaldı. Fırat Anaokulu öğrencileri stüdyoları incelediler, birimleri teker teker geziler.

Minikler Neşe Getirdi

Medya grubumuzun bu defaki ziyaretçileri, kucak dolusu neşeleriyle Fırat Anaokulu öğrencileri oldu. Minik öğrenciler önce şaşırdılar, ardından incelemeye koyuldular.  

Birimleri tek tek gezmeyi ihmal etmediler.

“ÇOCUKLARIMIZIN ÖĞRENDİĞİ ŞEYLER PEKİŞTİ”

Fırat Anaokulu velilerinden Yardımcı Doçent Doktor Onur Yerlikaya Şaşmaz, çocukların öğrendikleri şeylerin pekişmesinin önemine değindi.

Şaşmaz yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız haberleşme ile ilgili konular işlediler. Radyo, televizyon, sinema ile ilgili, kanallarla ilgili bir takım bilgiler öğrendiler. Biz bunu görsel olarak pekiştirmek için bir kanal gezisi yaptırmak istedik. Ben de Kanal Fırat’ın böyle bir gezi için en uygun mekanlardan biri olacağını düşündüğümden dolayı yetkililerle görüşmeler yaptık ve gezimizi gerçekleştirdik. Burada çok güzel ağırlandık. Çocuklarımızın öğrendiği şeyler pekişti. Farklı bir yer görüyorlar. Bilgi ediniyorlar” dedi.

Fırat Anaokulu Öğretmeni Buket Galiç ise görerek öğrenmeye değinerek çocuklardaki iletişim becerilerine dikkat çekti.

“ÇOCUKLARIMIZ MERAK ETTİKLERİ HER ŞEYİ BURADA GÖRDÜLER”

“Çocuklarımız televizyonculuğu çok merak ettiği için onlara canlı olarak stüdyoları göstermek istedik. Bizi ağırladınız. Çocuklarımız merak ettikleri her şeyi burada gördüler. Görerek öğrenmek daha iyidir. Çocuklarımız da görerek öğrenerek bilgilerini pekiştirdiler. Çocukların kendini ifade edebilmesi çok önemli bir davranış. Bütün velilerime söylerim, akademik becerilerdense çocukların iletişim becerileri, öz bakım becerileri daha ön plandadır. Biz bu beceriler üzerine daha da ağırlaşırız. Bu yaşta bunlar daha önemli” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137