Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği üyeleri depremzedelerle bir araya gelerek, nakdi yardımda bulundu.

KEŞKÜŞ: VATANDAŞLARIMIZI BİR BİR ZİYARET ETTİK

MİSİAD Genel Başkanı Yardımcısı Mustafa Keşküş, “Biz Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanımız Sayın Feridun Öncel Bey’in talimatlarıyla buradayız. Genel merkezden genel başkan yardımcılarımız, ilçe ve illerden Batman, Kızıltepe teşkilatlarımızla bugün deprem bölgesinde merkez bölge Sivrice ve merkez ilçe köylerimizi ziyaretlerde bulunduk. Yaklaşık 300’e yakın çadır ve konteynırda vatandaşlarımızı bir bir ziyaret ederek hem gönüllerini almak hem de teşkilat olarak toplanan nakdi yardımlarımızı ilettik” ifadelerini kullandı.

AYGEN: BİR AN ÖNCE YERLERİNE YERLEŞTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ

MİSİAD Elazığ İl Başkanı Murat Aygen ise, “Nakdi olarak depremde zarar görmüş vatandaşlarımıza yardımda bulunduk. Rabbim bir daha böyle bir afet göstermesin. Rabbimizin merhametine sığınıyoruz. Bir nebze olsun vatandaşlarımızın yardımlarına koşma amacıyla geldik. Sivrice’ye gittik, Uslu köyüne gittik. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Önemli olan vatandaşlarımızın yarın yiyecek dışında bir an önce çözüme kavuşturularak kalıcı olarak konteynır ya da mevcut TOKİ’lere evlerimize giremeyecek insanlarımızın bir an önce yerlerine yerleştirilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

GEZEN: BURADA OLUP GÖNÜLLERİ ALMAK İÇİN MÜCADELE ETTİK

MİSİAD İstanbul İl Başkanı Levent Gezen de, “Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Deprem hepimiz için geçerli. Ama bugün Elazığ’da yüzünü bize gösterdi. Rabbim herkesi korusun. Karınca kararınca burada olup gönülleri almak için mücadele ettik. Ama ben bunun bir işaret olduğunu düşünüyorum. O da şu; yerin ve göğün tek sahibi tüm alemlerin Rabbi yüce yaratanımızın herkese bir mesaj gönderdiğini düşünüyoruz. İnananlar olarak tabi ki. Bu bizim düşüncemiz ki inşallah da öyledir” dedi.

YÜCELBAŞ: ALLAH HERKESE YARDIMCI OLSUN

MİSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kadir Yücelbaş, “Bugün bazı köyleri ziyarette bulunduk. İçimiz çok acıdı. Her şey göründüğü gibi değil. Bizim devletimiz her zaman sahip çıkar. Geç de olsa, gecikmeli olsa da her zaman her türlü sahip çıkar. Biz buraya yardımda bulunmak istedik. Gelelim hafif yaralarını saralım dedik. Ufak da olsa 300’e yakın zarf ayarladık. Nakit olarak biraz dağıtım yaptık. Allah herkese yardımcı olsun” diye konuştu.