MİSİAD Üyeleri, SEZA Çimento’yu Ziyaret Etti

Türkiye’nin en çevreci çimento fabrikası misyonuyla üretim yapan Seza Çimento Fabrikası’nın bu defaki misafirleri Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği üyeleri ve beraberindeki heyet oldu.

MİSİAD Üyeleri, SEZA Çimento’yu Ziyaret Etti

Elazığ’da Cumhuriyet tarihinin en büyük özel sektör yatırımı olan SEZA Çimento, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

SEZA Çimento’nun misafirleri; Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Kadir Yücebaş, MİSİAD İstanbul İl Başkanı Levent Gezen, Burdur Elazığlılar Derneği Başkanı Ahmet Çağla, Elazığ Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mitat Ulaş ve beraberindeki heyet  oldu.

 MİSİAD üyeleri ve beraberindeki heyet, SEZA Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık tarafından ağırlandı.

AÇIK: YEREL KALKINMANIN SAĞLANMASI İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

Sözlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan SEZA Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, “Bugün burada sizleri görmekten, desteğinizi yanımızda hissetmekten çok büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Elazığ’ımıza yaptığımız bu yatırımın sizler tarafından gelinip görülmesi, ülkemizin ekonomisi konusunda istişarede bulunmamız, güncel ve ekonomik konuları değerlendirmemiz benim için çok değerli ve anlamlıdır. Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte bizim derneğimiz ve sizin derneğiniz iş birliği içerisinde ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasının sağlanması, bölgeler arası gelişmişlik farkının azaltılması, yerel kalkınmanın sağlanmasında birlikte emek veririz, birlikte çalışırız inşallah. Ben çok teşekkür ediyorum ziyaretlerinizden dolayı. Çalışmalarınıza başarılar diliyorum” dedi.

YÜCELBAŞ: TÜRKİYE’NİN GURURUSUNUZ

SEZA çimento fabrikası sadece Elazığ’ın değil Türkiye’nin gururu diyen MİSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kadir Yücelbaş ise, “Yasemin hanım sizi duymuştuk uzaktan. İyi ki tanıdım sizi ve tanımaktan büyük gurur duydum. Türkiye’nin bir gururu böyle bir fabrika, müthiş. Allah utandırmasın, yolunuza taş koydurmasın. İnşallah daha çok büyürsünüz, daha da genişletirsiniz. Maşallah Türkiye’de bir numarasınız. Ve Avrupa’da inşallah daha fazla satırsınız. Hemen hemen dünyanın her yerine ürün satıyorsunuz. Memnun olduk. Bir gelip görelim ziyaret edelim dedik. Sonuçta Türkiye’nin gururusunuz. Ekonomiye çok büyük katkınız var biz MİSİAD olarak diyoruz ki öz sermayemiz her zaman güçlensin. Onun için bizim hedefimiz milli olarak herkese elimizden gelen desteği vermek isteriz her zaman. Çok teşekkür ederiz, bizleri çok güzel ağırladınız.” diye kaydetti.

GEZEN:ÇOK GÜZEL BİR FABRİKA

Türkiye’nin en çevreci çimento fabrikası misyonu ile ülkeye sağladığı katkıdan dolayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür eden MİSİAD İstanbul İl Başkanı Levent Gezen ’de, “Bugün buraya bir sosyal sorumluluk projesi için geldik. Kıymetli Mithat Başkanımızın vesilesi ile Kadir Başkanımızla beraber bu güzel tesisinizi ziyaret ettik. Sizinle tanışma fırsatı bulduk. Bundan dolayı çok mutlu olduk. Tesisi kısaca bize tanıttınız. Tabi ki bizim amacımız bu ülkeye ekonomi sağlamak, katkı sağlamak, istihdam sağlamak. Başka bir amacımız yok. Zaten MİSİAD olarak da tek amacımız milli sermayeyi geliştirmek, dışardan ülkeye yatırım getirebilmek. Bunun için mücadele ediyoruz. İş insanlarını geziyoruz. MİSİAD’ı anlatmaya çalışıyoruz. Hepimiz iş insanıyız hepimizin kendine göre işi var. Ama tanıştıkça insanlar konuştukça birbirlerini anlarlar ve işi geliştirirler. Bu vesileyle geldik burada güzel yatırımınızı gördük. Ülkeye sağladınız katkıyı gördük. Bugün 500-600 kişiye ekmek sağlamak herkese nasip olmaz. Rabbimde bunu size nasip etmiş. Çok güzelde bir tesis başarılarınızın devamını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

ULAŞ: ŞEHRİMİZDEKİ İŞSİZLİĞİN GİDERİLMESİ ANLAMINDA BÜYÜK ÇABALARI OLMUŞTUR

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ise, “Elazığlı olmamalarına rağmen bölgede Elazığ’ı tercih edip Elazığ’da bir sosyal projeyi hayata geçirmeleri amaçlı şehrimize geldiler. Bizlerde bu bağlamda kendilerine eşlik ettik. Tabiri caizse gönül ortaklığı oluşturduk. Ben özellikle şahsım ve Elazığ adına kendilerini teşekkür ediyorum. Ancak bu programın akabinde şehrimizden ziyade ülkemizde önem atfeden ve taktir gören Elazığ iş kadınımız, aynı zamanda ülkemizin farklı STK’larında görev alan Yasemin Açık hanımefendiyi ziyaret edip fabrikasını kıymetli başkanlarımıza tanıtımı hususunda bir ziyaret gerçekleştirdik. Bende hocam aynı zamanda iş kadını Yasemin Açık hanımefendiye; kıymetli başkanlarımıza ve bizlere göstermiş oldukları ilgi alakadan ötürü  çok teşekkür ediyoruz. Ancak her zaman söylüyorum. Yasemin Açık Hocamız, sadece Elazığ’da ve bölgesinde değil ülkemizde taktir gören bir ablamızdır. Aynı zamanda akademisyendir. Biz bu bağlamda çokça şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Esnaf bakışı sergilediğimiz zaman ilimizin ekonomisine katkı sağlamakla beraber şehrimizdeki işsizliğin giderilmesi anlamında büyük çabaları olmuştur. Ben özellikle bu bağlamda kendilerine teşekkür ediyorum” açıklamalarını kaydetti.

ÇAĞLAR: YASEMİN AÇIK ELAZIĞ’IN GERÇEKTEN MEDARI İFTARIDIR

Burdur Elazığlılar Dernek Başkanı Ahmet Çağlar ise, “Yasemin Açık hanımefendi gerçekten Elazığ’ın gerçekten medarı iftarıdır. Kelimelerin onu anlatmakta aciz kaldığı bir iş kadınıdır. SEZA Çimento’da gelip ziyaret ettik. Bütün Burdur ve Isparta’daki hemşerilerimin selamını getirdim. Saygılar sunuyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 4 yıl Önce

ALLAHINA KURBAN OLAYIM.SAYIN HOCAM RABBİM İŞİNİ GÜCÜNÜZÜ RAST GETİRSİN.BU MEMLEKETİN MEDARI İFTAHARISINIZ.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137