Elazığ ve Bingöl'de meydana gelen bazı kazalar mobese kameralarına yansıdı. Kazalarda en çok dikkat çeken ise bir otomobilin hayvanlara çarpmasının ardından, hayvanların sahibinin telaşla karşıya geçmek isterken başka bir otomobilin çarpması oldu. 

Elazığ ve Bingöl'de Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve Plaka Tanıma Sistemi (MOBESE) kameralarına kazaların bazıları saniye saniye yansıdı. Kameralara yansıyan kazalar sürücülerin trafik kurallarına uymalarının ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi. Kameraya yansıyan görüntülerde dikkat eksikliği, aşırı hız ve sürücülerin trafik kurallarına uymamaları görünüyor.
Kameralara yansıyan görüntülerden ilki Elazığ-Bingöl karayolunda meydana geldi. Kazada dikkat eksikliği olan sürücü karşıdan karşıya geçen hayvanların ortasına dalıyor ve hayvanları aracın altında kalıyor. Kazanın devamında ise hayvanlarını karşıdan karşıya geçiren kadın telaşla kazanın olduğu yerel giderken, başka bir otomobilin çarpması ile yaralanıyor.

İkinci kaza ise Elazığ-Malatya karayolunda Zübeyde Hanım Caddesinde meydana geldi. Kazada Elazığ'dan Malatya istikametine ilerleyen otomobil sürücüsünün aşırı hızdan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjdeki direğe çarparak durması yansıyor. Kaza anında sürtünme nedeniyle çıkan kıvılcımlar ise dikkat çekiyor.

Üçüncü kaza da Bingöl'de meydana geliyor. Kazada iki otomobilden birisi kavşakta geçiş önceliğine uymadığından birbirine çarpıyor. Dördünce kaza da yine Bingöl Dörtyol kavşağında meydana geliyor. Kazada geçiş önceliğine uymayan pikap ve otomobil çarpışıyor. Bingöl Tugay Kavşağında meydana gelen beşinci kazada kavşakta geçiş önceliğine uyulması sonucu iki otomobil birbirine çarpıyor. 

Son kaza ise, Bingöl-Elazığ karayolu Kurudere Kavşağında meydana geliyor. Kazada kavşakta dönüş yapan bir minibüse aşırı hızla gelen bir otomobil çarpıyor.