31 Mart seçimlerinde Mollakendi Beldesi’nden belediye başkanlığına seçilen Mehmet Enis Doğan Beldede çalışmalarını sürdürüyor.

Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, Elazığlıların ramazanını hayırlı etti.

DOĞAN: GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ HER TARAF ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ

Beldeyi şantiye alanına çevirdiğini ifade eden Başkan Doğan, doğalgazın beldeye gelmesi için çalışmalara başladığını söyleyerek, “Zaten gördüğünüz gibi her taraf şantiye alanına döndü. Çalışıyoruz, yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Dün Enerji Bakanımızla görüştüm. Enerji bakanımızın bana sözü vardı doğalgazla alakalı telefonda görüştüm kendisiyle. Bayramdan sonra yanına gelmemi bir an önce dosyalarımızı, projelerimizi hazırlayıp gelmemi istedi. Bende bayramdan sonra Allah nasip ederse gideceğim. Doğalgazımızı en kısa zamanda en azami şekilde bir an önce kazandırmanın gayreti ve çabası içerisinde olacağım” diye ifade etti.

DOĞAN: YAPTIĞIM HER ŞEY AVRUPA STANDARTLARINDA

Başkanlık makamının ikinci gününde kazmayı vurduklarını ifade eden Başkan Doğan, “yaptığımız her şey Avrupa standartlarında” diyerek, “4. Murat Ahmet Peke Baba hazretlerimizin yapmış olduğu camii 4. Murat o yıllarda. Şimdi biz oranın ışıklandırmasını bitirdik ramazanda araya girmeden kazandırdık orayı. Belediye binamız zaten yıkılmış gidiyordu herkes malum görüyordu. Allah’a şükür yüzde altmışını tamamladım. Geldiğimin ikinci günü kazmayı vurdum. İnşallah Allah nasip ederse 20 güne kadar belediye binamızı bitireceğim. Camimiz zaten bitti. Taziye evinin tuvaletleri çok kötü bir şekildeydi. Oraları hep yeni baştan yaptırdım. Avrupa standartlarında yaptırdım. Yaptığım her şey Avrupa standartlarında. Mali hizmetler müdürüm, yazı işleri müdürüm onlarla devamlı istişare ederek önemli gereken neyse yapıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Öte yandan Başkan Mehmet Enis Doğan “Mollakendi Belediyesi 1/1000’lik uygulamalı imar planı yapım işimizde kurum görüşleri tamamlanmak üzere. Halihazır harita çizimlerimiz tamamlandı. 1-2 gün içerisinde teslim edilecek. Jeolojik Etütlerimiz 52 noktada olacak şekilde belde genelinde başladı. Yine bu etütlerimizin son 5 adedi kaldı. Akabinde en geç 10 gün içerisinde tamamlanıp teslim edilecek.

Jeofizik Etütlerimiz tamamlandı evraklar teslim aşamasında.

Halihazır haritalarımızın tamamlanması ile SUKAP içme suyu projelerimizin çizim işlemlerinde de büyük ölçüde ilerleme kat edildi. Ortalama bayram sonrasında projelerimiz de teslim edilecek” dedi.