Motosiklet Parçası Çalan 2 Şahıs Yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri motosiklet parçası satışı yapan bir iş yerinden malzeme çalan 2 şahsı yakaladı. Yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Motosiklet Parçası Çalan 2 Şahıs Yakalandı

Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların can ve mal güvenliği için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyon neticesinde motosiklet parçaları satışı yapan bir iş yerinden motor parçaları çalan 2 şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, 03 Nisan 2019 tarihinde ilimiz merkezinde bisiklet ve motosiklet parçaları satışı üzerine faaliyet yürüten bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayında 2 adet motosiklet kaskı, 1 litre motor yağı, 4 adet hız göstergesi, 3 adet motosiklet sinyali, 4 adet motosiklet aynası, 1 adet motosiklet jantı, 1 çift gaz kolu ve halatını çalan fail ya da faillerin tespit edilerek yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; söz konusu hırsızlık olayını U.Ö. ve M.E.Y. isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği tespit edilmiş ve 05.04.2019 tarihinde  ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Ayrıca, çalıntı malzemelerde ele geçirilerek işyeri sahibine teslim edilmiştir. Şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından 06.04.2019 tarihinde adli mercilere sevk edilmişlerdir” denildi.

HABER: SITKI TAŞEL
Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2019, 19:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137