Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, SKM’yi ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, seçim sürecine değindi.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Gürgöze, “Bildiğiniz gibi 24 Haziran seçimlerine 11 günlük gibi kısa bir zaman kaldı. Bu süre içerisinde bizler, AK Parti İl Teşkilatı adaylarımız, mevcut milletvekillerimizle birlikte çok yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ulaşmadığımız köyümüz, ilçemiz beldemiz in kalmaması için çaba sarf ediyoruz. Zamanın darlığı seçim sürecinin, seçim çalışma sürecinin kısalığından dolayı çok yoğunlaştırılmış bir programla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Kalan 10 günlük süre içerisinde de ulaşmadığımız hiç kimse kalmayıncaya kadar çalışmalarımızı devam etmek arzusundayız” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİYE YOĞUN BİR İLGİ OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ”

Başkan Gürgöze, “16 yıllık icraatlerimizden ötürü sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza ve AK Partimize ve kadrolarımıza çok yoğun bir ilgi olduğunu görüyoruz. Elazığ’da 24 Haziran akşamı açıklanacak olan seçim sonuçlarının önceliklerimiz, ülkemiz açısından hayırlı olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımıza çok yüksek bir oy ile Elazığ’dan inşallah Türkiye’de hatırı sayılır bir derece yapacak kadar oy çıkacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, önce ülke gündemine değindi, Ardından 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Bakan Yardımcısı Alpay, “Ankara’da çalışmalar yoğun, bakanlık çalışmaları yoğun. Dünde bütün dünyanın çok yakın takip ettiği ve çok büyük övgüyle bahsetmiş olduğu Talat projesinin hayata alınması ve gazın akıtılmasıyla ilgili sürecindeki ilk adım atılmış oldu. Bu muhteşem bir eser olarak ortaya çıktı. Dün sayın Cumhurbaşkanımızla, Recep Tayyip Erdoğan Bey’le Azerbaycan Cumhurbaşkanı, Sırbistan Cumhurbaşkanı, Ukrayna Cumhurbaşkanı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’yla programdaydı. Bizim içinde bir onurdu. Bu proje bile tek başına Ak Partinin 16 yılda millet için ülke için, yapmış olduğu büyük eserleri ortaya koymak açısından önemli bir işaretti ve bu sektede milletinde ekseriyeti rabbimin yardımıyla başlarken bu projelerin devamı yeni projelerin hayata geçirilmesi için devam noktasında bir talimat veriyor, bizde değerlendiriyoruz” dedi.

“AK PARTİ KENDİSİYLE YARIŞIYOR”

Alpay, “Sayın cumhurbaşkanımızın 24 Haziran genel seçimlerinde ilk turda en yüksek oy alarak cumhurbaşkanı olacağına dair inancımız tam. Vatandaşında beklentisi böyle, milletinde beklentisi böyle, bölgenin de beklentisi böyle çok açık söylüyorum, bu konuda hiç kimsenin tereddüttü yok ama arzumuz çok daha yükseğe çıtayı taşıyabilmektir. Yine değerli il başkanımın ifade ettiği gibi parlamento seçimlerinde de Elazığ ilçelerinden konuşursak Cumhur İttifakı’nın en yüksek oyu alması ve AK Partinin kendiyle yarışır vaziyette en yüksek oy oranına ulaşarak bu seçimde zaferle çıkması hem temennimizdir hem duamızdır, hem beklentimizdir. Gerçekten çok yetenekli çok kaliteli arkadaşlarımızla birlikte, milletvekili aday arkadaşlarımız milletvekili arkadaşlarımız, İl Başkanımız, teşkilatlarımız tam bir seferberlikle yola devam ediyorlar, çalışmaları devam ettiriyorlar” diye konuştu.

“YENİ BİR YATIRIM GERÇEKLEŞTİ

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, “Bizde nu çalışmalara elimizden geldiğince katkı vermek üzere yanlarında bulunmak üzere buradayız. Önümüzdeki hafta içerisinde aynı yerden gelecek heyetlerimiz olacak. Aselsan dan gelecek önemli bir heyet olacak. Burada ki esnafımızın tedarikimizin iş adamımızın onlarla iş birliklerini konuşacağız. Yine Bayraktar firmamızdan yetkili arkadaşlar gelecek ve bununla ilgili olarak Teknokent tarafı, iş adamları tarafıyla önemli toplantımız olacak. Allah nasip ederse yarın kolordu komutanımızı ziyaretten sonrada askeri fabrikamızı ziyaret edeceğiz. Askeri fabrikamız ile de küçük bir bilgi vermiş olayım, orada kadroyu yükselttik. 30 civarında yeni kadro elde edildi ve bu önemli bir gelişmedir. Bunu da bu vesileyle paylaşmış olayım ve ayrıca Elazığ’daki KOBİ ölçeğindeki iş adamlarımız, girişimcilerimizle birlikte askeri fabrikamızın ne yapabileceğine dair toplantılar yapılmıştı ve bir yatırım gerekmişti ve o yatırımla ilgili olarak da bakanlık olarak adım attık ve askeri fabrikamızın ihtiyacı olan Elazığ’daki esnafımızın, iş adamımızın onlarla olan ilişiklerinde katkı sağlayacak bir zemin için bir ölçekte yatırım gerçekleşti ve bunu da bir müjdeli haber olarak vermiş olayım” diye kaydetti.