Elazığ’a gelen Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz bir dizi ziyaretlerde bulundu.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ

Ziyaretlerinin ilk durağı Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş oldu.

Mücahit Yanılmaz, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Rektör Yardımcıları tarafından karşılandı.

YANILMAZ: ÜNİVERSİTEMİZDE TEORİDE BİR KISIM ÇALIŞMALARI PRATİĞE DÖKECEK ÇALIŞMALARIN İÇİNDEDİR

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan bilgi alan Mücahit Yanılmaz, üniversitenin şehre katma değer sağladığını ifade ederek, “Hocamın bu dönem içinde Elazığ’ımıza ve Fırat Üniversitesine çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Tabi 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ büyük bir afetle sarsıldı. Bu afetin akabinde pandemi afetiyle bir daha sarsıldı. Bu sarsıntıları bir an önce ortadan kaldırmak, hemşehrilerimizin yüzünü güldürmek ve normal yaşama dönmek için inanıyorum pratikte bir kısım çalışmalar yapılmakla birlikte üniversitemizde teoride bir kısım çalışmaları pratiğe dökecek çalışmaların içindedir. Bu açıdan Elazığ’ımız Fırat Üniversitesi gibi bir üniversiteye sahip olmakla şanslıdır. Şunu da belirtmek istiyorum; belediye başkanlığım döneminde de Elazığ’ımızın bir üniversiteye daha ihtiyacı olduğunu ısrarla vurguladım. Bununla ilgili bir kısım ön çalışmalar da yapılmıştı” ifadelerini kullandı.

GÖKTAŞ: ELAZIĞ HALKI KADİRŞİNAS BİR MİLLETTİR

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş da, “Başkanım ailece aslında Elazığ’a çok değerli hizmetleri olan bir aileden büyüğümüz. Ben rektör olarak atandığım 2. Günü başkanım beni aramıştı. Hakikatten bize moral ve motivasyon verdiler. Kendimi başkanımızın gücünü de arkamda görünce gerçekten bir moral bozukluğu ile başlamıştım ama başkanım ertesi gün arayınca hakikatten çok mutlu oldum. Elazığ halkı kadirşinas bir millettir. Başkanım şahsında bunu belli edince buraya güvenle rahat hissederek geldim. Bende başkanım gibi Fırat Üniversitesi’nin bir mezunuyum. 1982 yılında geldim. Elazığ gerçekten çok değerli bir ilimiz. Üniversitemizde Elazığ’a hizmet eden Türkiye’nin önemli üniversitelerinden birisi. Tabi Mücahit Başkanım gibi Elazığ’ın Ankara’da çalışan bürokrasisi her zaman bize desteğini veriyor. Başkanım da bizim işimizi Ankara’da her zaman kolaylaştıracak. Biz üniversitemizle ilgili ihtiyaçları kendilerine her zaman arz edeceğiz. Ve ben inanıyorum ki başkanım bize bütün konularda yardımcı olarak” şeklinde konuştu.

ELAZIĞ VALİLİĞİ ZİYARETİ

Mücahit Yanılmazın bir sonraki durağı Elazığ Valisi Erkaya Yırık Oldu.

Erkaya Yırık ve Mücahit Yanılmaz’ın gündeminde Elazığ vardı.

YIRIK: VATANDAŞLARIMIZIN OLABİLECEK TÜM ÇALIŞMALARINDA KATKIDA BULUNMAYA ÇALIŞIYOR

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, “Kendisi burada görev yaptığı süre içerisinde son derece vatandaşı mutlu eden, kamu yatırımlarını yapan ve güzel temenniler, güzel izlenimler bırakan bir arkadaşımız. Kendisi şu an itibariyle Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nde Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görev ifa ediyor. Orada bulunduğu süre içerisinde de yine ilimizle ilgili güzel dileklerini, isteklerini, düşüncelerini paylaşıyor. Ve yine vatandaşlarımızın olabilecek tüm çalışmalarında katkıda bulunmaya çalışıyor” dedi.

YANILMAZ: BERİ BELİRLİ ARALIKLARLA GÖRÜŞÜYORUZ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, “İnanıyorum ki Sayın Valim, Elazığ’ımızdaki bu musibetlerden hemşehrilerimizin kurtulması, yüzlerinin tebessüm etmesi ve Elazığ’ımın o güzel kimliğine bürünmesi için büyük bir mücadele veriyor. Atandığı günün ertesi günü telefonda bir görüşmüştük. Elazığ’la ilgili heyecanını ben o telefondaki sesinden almıştım. Daha sonra da göreve başladığından beri belirli aralıklarla görüşüyoruz” diye konuştu.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ın ziyaretlerinin son durağı AK Parti İl Başkanlığı oldu.

Yanılmaz, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

YILDIRIM: BAYRAK DEĞİŞİMLERİDİR BUNLAR

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “AK parti ailesiyiz biz. Çeşitli zamanlarda çeşitli görevlerde bulunuyoruz. Görev değişiklikleri olur. Ya da beklememiz gereken zamanda bekleriz. Görev verildiği zaman tekrar hiçbir şey olammış gibi göreve koşarız. Bayrak değişimleridir bunlar. Sonuç itibariyle bizden önce de burada çok değerli il başkanlarım görev yaptılar. Bugün biz bu görevi yapıyoruz. Yine bildiğiniz gibi 22 Eylül’de Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bu onurlu görev şahsıma verildi. O günden beri sahadayız. Çalışıyoruz. Yönetimimizi oluşturduk. Nasip olursa 18 Ocak’ta Pazartesi günü kongremiz var. Kongremize gideceğiz” diye ifade etti.

YANILMAZ: İL TEŞKİLATIMIZ ELAZIĞ’DA GÜZEL HİZMETLERİ YAPACAKTIR

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz da, “İnanıyorum ki Elazığ’da AK Parti her zaman güçlüdür. Elazığlılar reisimizi, Cumhurbaşkanımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman sevmişler, bağrına basmışlar. Bu güç artarak devam edecektir. İnşallah 18’inde yapılacak kongre ile Elazığ teşkilatımız yeni bir hamleye yeni bir çalışmaya başlamış olacaktır. Ben Şerafettin Yıldırım kardeşime hayırlı olsun diyorum. Başarılar diliyorum. Yönetimiyle birlikte il teşkilatımız Elazığ’da güzel hizmetleri yapacaktır” ifadelerine yer verdi.