Tam Gün Eğitim Uygulamasına geçiş kapsamında ayrıca öğrencilerimizin daha yeni ve modern eğitim binalarında eğitim öğretimlerine devam edebilmeleri amacı ile Elazığ’da yeni okul binalarının yapımı devam ediyor.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk beraberinde İnşaat Emlak Şube Müdürü İbrahim Fidan ile birlikte bugün Elazığ’da inşaatları devam eden okul binalarında incelemelerde bulundu.

Yücel İlkokulu, Murat İlkokulu, Arif Nihat Asya İlkokulu, Cemal Gürsel İlkokulu, 60. Yıl İlkokulu ve Cumhuriyet Mahallesinde yapımı devam eden Ortaokul binalarının inşaatlarını gezen Müdür Gürtürk, yüklenici firma yetkililerinden ve İnşaat Emlak Şube Müdürü İbrahim Fidan’dan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

GÜRTÜRK: ORTAÖĞRETİM KURUMLARIMIZIN % 100’ÜNDE TAM GÜN EĞİTİME GEÇMİŞ DURUMDAYIZ

Müdür Gürtürk çocukların daha rahat ve sağlıklı binalarda eğitim alabilmesi ve Elazığ’ın Tam Gün Eğitim Uygulamasına geçebilmesi amacı ile il ve ilçe merkezlerinde okul yapımlarının devam ettiğini ifade ederek, “Gecemizi gündüzümüzü çocuklarımız için çalışarak, onlara daha iyi eğitim ortamları hazırlamak için harcıyoruz. Bakanlığımızın Tam Gün Eğitim programı kapsamında ilimizde de var ola derslik ihtiyacını gidermek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Elazığ olarak Ortaöğretim kurumlarımızın % 100’ünde Tam Gün Eğitime geçmiş durumdayız. Temel eğitim kurumlarımızda da yaptığımız yeni okul binaları ile inşallah bu süreci en iyi şekilde tamamlayacağız” dedi.