Müdür Gürtürk: Okullarımız 6 Eylül Tarihine Hazır

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, okulların altı eylül tarihine hazır olduğunu belirterek, pandemi ile ilgili tüm tedbirlerin alındığını kaydetti.

Müdür Gürtürk: Okullarımız 6 Eylül Tarihine Hazır

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Altı eylül tarihine okulların hazır olduğunu belirterek, korona virüs gölgesinde açılacak okullarda tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Okulların açılmasının vatandaşların tutum ve davranışına bağlı olduğunu kaydeden Gürtürk, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasını istedi.

Milli Eğitim Müdürü Gürtük, bakanlığın talimatları doğrultusunda okullarda pandemiye karşı tüm önlemlerin alındığını, “okulum temiz” projesi kapsamında okulların belgelerini aldığını söyledi.

GÜRTÜRK: VATANDAŞLARIMIZ MASKE, MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA DİKKAT ETMELİ

Milli Eğitim Müdürü Gürtük, “Biz Milli Eğitim Bakanlığı ve Müdürlüğü olarak okullarda virüse yönelik her türlü önlemimizi aldık. Özellikle maske, mesafe ve hijyen ile ortamın durumu itibariyle bize verilen talimatlar doğrultusunda her türlü şeyi gerçekleştirdik. Okullarımızın yüzde 100’ü temiz belgesini aldı. Velilerimiz gönül rahatlığı ile çocuklarını okullarımıza gönderebilirler” diye kaydetti.  

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2021, 17:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gazeteci ve veliler
Gazeteci ve veliler - 3 yıl Önce

Sayın müdür pandemi kurallarına göre okulların hazır olduğunu söylüyor. Kesinlikle doğru değil. Bir kaç okul haricinde okullar Allah a emanet. Hijyen, temizlk mesafe, kural sıfır...İnanmazsanız açılınca gazetecler ve veliler gidip bir kaç hafta sonra yerinde yani okullarda görsünler gerçeği....Laf ile bu işler olmuyor...Laf ile hep aldatılıyoruz...

Recep
Recep - 3 yıl Önce

Benim cocugumun okulunda 2 tane hizmetli var temizlik yok tuvaletler kokuyor,siz gidi basta personel sayinizi arttirin

He babo
He babo - 3 yıl Önce

YIKILAN OKULLARIN KACI HAZIR.

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Servet harcıyorum elazig İl milli eğitim müdürünün kafasını yaşayamıyorum . Deprem oldu elazig da okullar viran yapılan okul yok. her okul tikabas dolu pandemi üst seviyede hala çıkmış okullarımız hazır diyor tam komedi. Medyaya çıkıp açıklama yapmakla olmuyor icraat lazım. Elazig bürokratların genel durumu böyle maalesef gece gündüz yazılı görsel medyada boy gösteriyorlar ortada icraat yok hersek laf laf

...
... - 3 yıl Önce

Şemo baba buyurdu.

BK
BK - 3 yıl Önce

Elazığ ortaokulu nerde. Mehmet Akif Ersoy nerde. Kaç tane okul yaptınız. Meb binası nerde. 100 personeli olan kurumların bile binası var. Öğretmen evi nerde. Makamıma dokunmasınlar gerisi boş. Okullar açılacak 10 ağustosta güçlendirmeye basladiniz.

Hizmetli
Hizmetli - 3 yıl Önce

Bence veliler sırayla okulu temizlesin hem hijyen olur hem goronadan temizlenir nası fikir

Gevrek
Gevrek - 3 yıl Önce

Be güzel gevrek gevrek üfirisiniz haa


SIRADAKİ HABER

banner137