Müdür Gürtürk'ten "Merkezi Sınav" Açıklaması

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınavı” ile ilgili açıklama yapıldı.

Müdür Gürtürk'ten "Merkezi Sınav" Açıklaması

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınavı” ile ilgili Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk tarafından açıklama yapıldı.

“8022 ÖĞRENCİ SINAVA KATILACAK”

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk açıklamasında, “2019 yılı “sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav” 01 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 09.30 ve 11.30’da iki bölüm olarak ilimiz merkez; Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Aziz Gül Ortaokulu, Balakgazi Anadolu Lisesi, Cemil Meriç Fen Lisesi, Çubuk Bey Anadolu Lisesi, Elazığ Anadolu Lisesi, Elazığ Lisesi, Elazığ Ortaokulu Esra-Zafer-Eşref Yıldırım Ortaokulu, Gazi Anadolu Lisesi, Gazi Ortaokulu, Hıdır Sever Anadolu Lisesi, Kaya Karakaya Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi, Metin Koloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mezre Ortaokulu, Mustafa Kemal Ortaokulu ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 20 sınav Merkezi ile Ağın, Alacakaya, Arıcak, Basil, Karakoçan, Keban, Kovancılar, Maden, Palu ve Sivrice İlçe Merkezlerinde yapılacak olup, toplam 8022 öğrenci sınava katılacaktır.

“ÖĞRENCİLERİN SAAT 09.00’DA SINAVA GİRECEKLERİ OKULLARDA HAZIR BULUNMALARI GEREKİYOR”

Öğrencilerimizin sınav günü en geç saat 09.00’da sınava girecekleri okullarda hazır bulunmaları, sınava gelirken yanlarında fotoğraflı ve onaylı sınav giriş belgesi ile T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı/T.C. Kimlik Kartı veya süresi geçerli Pasaport getirmeleri gerekmektedir. Adayların; kullanımız doktor raporu ile belirlenen hasta veya engellilere ait cihazlar(işitme cihazı, insülin pompası, şeker ölçüm cihazı ve benzeri) hariç, çanta, cep telefonu, telsiz, radyo, saat, bilgisayar, kamera ve benzeri iletişim araçları ile depolama kayıt ve veri aktarma cihazları, kablosuz iletişim sağlayan cihazlar ve kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük, broş ve benzeri eşyalar ile her türlü elektronik ve/veya mekanik cihazlar databank sözlük, hesap makinesi, kağıt, kitap defter, not vb. dokümanlar, pergel, açıölçer, cetvel v.b. araçlar, delici ve kesici aletlerle sınav binalarına girmeleri yasaktır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137