Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk 30 Haziran Cumartesi ve 1 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Gürtürk mesajında öğrencilere ve velilere çağrıda bulundu.

“CİDDİYETLE BU SINAVA HAZIRLANAN TÜM GENÇLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİM”

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “30 Haziran Cumartesi ve 1 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm gençlerimize başarılar diliyorum. Çocuklarımızın geleceğini şekillendirecek, bundan sonraki hayatlarına yön verecek olan bu önemli sınavın öncesinde, hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz uzun ve zorlu bir maratonu aştılar. Ciddiyetle bu sınava hazırlanan tüm gençlerimize başarılar dilerken, onlara her şart ve koşulda destek veren, yanlarında olan anne ve babalarımıza da teşekkür ediyorum”diye kaydetti.

“OLASI AKSAKLIKLAR DA SİZLERİ ASLA YILDIRMASIN”

Öğrencilere seslenen Gürtürk, “İnsanlar yaşamları boyunca önemli dönemeçlerden geçer, kendi çabaları ve çalışmaları ile kendi hayatlarına yön verirler. Gireceğiniz bu sınav bu önemli dönemeçlerden biri olmasına rağmen, son dönemeç değildir. Elbette başarılı olmak, çalışmalarımızın meyvesini toplamak hepimizin hakkıdır. Ancak yaşayabileceğimiz olası aksaklıklar da sizleri asla yıldırmasın. Çünkü bu sınav her yıl tekrarı olan, başarılı olamadığınız takdirde tekrar tekrar girebileceğiniz bir sınavdır. Bu nedenle Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na katılacak olan tüm öğrencilerimize bir kez daha başarılar diliyorum”diye kaydetti.

Feyzi Gürtürk, “Öğrencilerimizin çalışmalarında her zaman yanlarında olan, onlara yol gösteren, rehberlik eden tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimizle birlikte bu heyecanı yaşayan anne babalarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIMIZDIR”

Velilere uyarıda bulunan Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Çocuğumuzun sınavda alacağı sonuç ne olursa olsun, bizim için önemli olan çocuklarımızdır. Sizler çocuklarımızın en zor anlarında sığınacakları limanlarsınız. Hepimizin arzusu ve dileği elbette çocuklarımızın iyi bir üniversite eğitimi alması ve hayatta başarılı bir yol izlemesidir. Anne ve babalar olarak bugüne kadar bu amaç için çocuklarımıza verdiğimiz desteği sınavdan sonra da eksiltmeden vermeye devam edelim. Değerli Elazığlı hemşerilerimizden de istirhamım yarın ve Pazar günü sınav saatlerinde mümkün olduğunca şehrimizde sessizlik ortamı sağlayalım. Özellikle korna ve klakson kullanmayarak çocuklarımızın girecekleri bu önemli sınavlarda motivasyonlarını bozmayalım. Bir kez daha sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileyerek Allah yardımcıları olsun diyorum ”dedi.