Araçlar tek tek durduruldu, evrak kontrolleri yapıldı.

Kurban bayramını memleketlerinde ya da tatil yaparak geçirmek isteyenlerin yoğunluğa neden olduğu yollarda tedbirler elden bırakılmadı.

Uygulamalar 81 ilde olduğu gibi Elazığ’da da yapıldı.

Elazığ güzergâhını kullananlar İl Emniyet Müdürü Celal Sel tarafından durdurularak, önce kolonya ve şeker ikramı ile karşılandı, ardından trafik kuralları hatırlatıldı.

SEL: TEDBİRLERİMİZLE ONLARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Müdür Sel, “Vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Bayramın hayırlı, uğurlu, huzurlu bir şekilde geçmesini diliyorum. Bizler Elazığ emniyet teşkilatı olarak vatandaşlarımızın güvenli yolculuk yapmaları, hedeflerine güvenli bir şekilde ulaşmaları için tedbirlerimizle onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” açıklamalarını kaydetti.

SEL: BİZ BAYRAM SÜRESİNCE 24 SAAT YOLLARDAYIZ

Trafik kurallarına uymaları noktasında ricada bulunan Müdür Celal Sel, “Bizim vatandaşlarımızdan isteklerimiz var. Yorgun, uykusuz yola çıkmamalarını istiyoruz. Bunun yanı sıra emniyet kemerini takıp hayata bağlanmalarını istiyoruz. Bunun yanı sıra yolculukta hız limitine dikkat etmelerini, takip mesafelerini korumalarını, uygun şeritte yolculuk yapmalarını, ani şerit değişmemelerini, ikazlara uymalarını, trafik levhalarına uymalarını, güvenilir bir şekilde ailelerine ulaşmalarını istiyoruz. Biz bayram süresince 24 saat yollardayız” ifadelerini kullandı.

SEL: KASK TAKMASINI, HIZ LİMİTLERİNE UYMASINI İSTİYORUZ

Motor sürücülerini de unutmayan Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel, “Motor sürücülerimize unutmuyoruz. Onların kask takmasını, hız limitlerine uymasını istiyoruz. İnşallah bayramı huzurlu, kazasız bir şekilde geçiririz” dedi.