Bu hafta, Cuma namazını Sürsürü Mahallesi İmam-ı Azam Camii’nde kıldıran Müftü Aydın, hafta sonu yapılacak sınavının lise mezunu gençler ve aileleri için hayırlara vesile olmasını diledi.

Başta Elazığ’da olmak üzere Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek tüm öğrencilerin başarılı olabilmeleri için Cuma namazı öncesi dua eden Müftü Aydın; Yüce Allah’tan zihin açıklığı temenni etti. Müftü Aydın’ın duasına cemaat hep birlikte ‘Amin’ dedi.

AYDIN: RABBİM TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

Bütün işlerde muvaffakiyetin Allah’tan olduğunu hatırlatan Müftü Selami Aydın; “Zorlu bir eğitim süreci sonunda iyi bir üniversite hayali kuran ve bunun için gece gündüz çalışan sevgili gençlerimize YKS sınavında başarılar diliyorum. Allah’ın yardımı daima azimle çalışan ve gayret edenlerin yanındadır.  Yavrularımız yoğun bir tempoda çalıştılar ve bize de onlar için dua etmek düştü. Unutmasınlar ki her işte muvaffakiyet Allah’tandır. Bu vesile ile geleceğimizin umudu tüm gençlerimize üstün başarılar diliyorum. Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.