Muharrem İnce Elazığ'da

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce miting yapmak üzere Elazığ’a geldi. Muharrem İnce’nin Elazığ’daki ilk durağı şehidimiz Fethi Sekin’in kaza geçiren babası Zeki Sekin’in yanı oldu.

Muharrem İnce Elazığ'da

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce mitinglerine devam ediyor.

Muharrem İnce Tunceli ve Elazığ mitinglerini gerçekleştirmek üzere sabah saatlerinde Elazığ Havalimanı’na geldi.

Muharrem İnce Elazığ Havalimanı’nda karşılandıktan sonra Tunceli’ye geçti. Tunceli’de vatandaşlara seslenen Muharrem İnce daha sonra Elazığ’a geldi.

İLK ZİYARET ORAYA OLDU

Muharrem İnce’nin Elazığ’daki ilk durağı kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in babasının yanı oldu. Geçtiğimiz gün trafik kazası geçiren ve Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi devam eden Şehidimizin Babası Zeki Sekin’i ziyaret eden Muharrem İnce, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Muharrem İnce daha sonra İstasyon Meydanı’na geçerek Elazığlı vatandaşlarla buluştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ali taş
ali taş - 6 yıl Önce

bu nasıl iş..fethi sekini pkk lılar öldürdü..muharrem ince pkk başkanını hapiste ziyaret ediyor..sonra pkklilerin şehid ettiği fethi sekinin babasını ziyaret ediyor..ben hiç bişi anlamadım..

Murat
Murat @ali taş - 6 yıl Önce

Ali Bey, peki, şu örneklerden bir şey anladınız mı: Tarihte başka bir gün yokmuş gibi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında teröristlerin dağdan davul zurna eşliğinde inmesi. TSK'nın sanık, PKK'nın tanık yapılması. Genelkurmay başkanı ve diğer subayların "Terörist" suçlamasıyla hapse atılması.

SIRADAKİ HABER

banner137