Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Tunceli’de vatandaşlara seslendikten sonra Elazığ’a geldi.

Elazığ İstasyon Meydanında kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Muharrem İnce Elazığlılardan destek istedi.

“GAKKOŞ ŞAPKASI BÜTÜN TÜRKİYE’YE YAYILDI”

Muharrem İnce, “Siyasetçiler her gittiği yerde hemşehrilerim diye hitap eder ama sizin şapkayı Türkiye’ye ben meşhur ettim. Oğlumun düğününde taktım ondan sonra gakkoş şapkası bütün Türkiye’ye yayıldı. Cumhurbaşkanı bana diyor ki 4.köprüyü nereye kuracaksın, bende diyorum ki Edirne’den Elazığ’a bir gönül köprüsü kuruyorum” dedi.

 

“BUNU BİRLİKTE BAŞARA BİLİRİZ ELAZIĞ”

Muharrem İnce, “Bizim zihniyetimizde sen ben yok biz var biz herkesi barıştıracağız. Önce barışacağız sonra ekonomik olarak büyüyeceğiz sonra adil olarak bölüşeceğiz. Bunu birlikte başarabiliriz Elazığ. Az önce bu ruhu sokakta gördüm. Bu heyecanı gördüm. Siz buna hazırsınız Elazığ bunu gördüm.

Her türlü terörle, ister İŞİD, ister PKK, isterse FETÖ hiç fark etmez. Kararlı bir şekilde mücadele edeceğiz. Zaten milletvekili adayımızda bunu defalarca mecliste gösterdi. Burada siz de onu görmüşsünüzdür zaten. Hep birlikte mücadele edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

KİMSESİZ ÇOCUKLARA DEVLET GÜVENCESİ

Projelerini anlatan Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Az önce faizler yine yükseldi, dolar yine gidiyor. Türkiye'nin büyük sorunlarının çözümü için taze kana ihtiyacı var. Neyle kavga ediyorsa o yükseliyor. Dolarla, avroyla kavga etti o yükseldi. İnce'yle kavga etti. İnce yükseliyor. Benim anlayışımda bir bardak çaya para bulamazken 4500 liraya beyaz çay içmek yok. Anasız babasız büyüyen çocuklarımız var. Bu çocuklarımız 18 yaşına kadar devlet gözetiminde. Sizin huzurunuzda söz veriyorum. Cumhurbaşkanı seçildiğimde kimsesiz çocukların hepsini devlet güvencesine alacağım. İşçi olan işçi, memur olan memur olacak” dedi.

“HERKES 3 KİŞİYİ İKNA EDECEK”

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “24'üne kadar herkes üç kişiyi ikna edecek. Amcaoğlu ,teyze, dayıoğlu. Akşam sandık açılırken de orada olacağız. Daha sonra seçim kurulunun önüne gideceğiz. Daha sonra benim işim başlıyor. Oyumu kullandıktan sonra Ankara'ya gideceğim. YSK'nın önüne. Emin olun bu iş tamam. Ben bu değişim rüzgarını görüyorum.  Her gün bir şeyler söylüyor. Tam 20 sene öncesine gitmişler. Dershanelerde iki türlü öğretmen çalışır. Emekliler için prim ödenir ama hiçbir faydası yoktur onun. Emekliler o paranın kendisine verilmesini isterler. Dershanede 20 sene önce ceza kesilmiş. E ne olmuş? Sonra ödenmiş” ifadelerini kullandı.