31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için Elazığ belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Muharrem Zeki Çitçi, il başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.

TAŞ: BAŞVURUSU EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE TARAFIMIZDAN KABUL EDİLMİŞTİR

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cengiz Taş, “Elazığ Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatını yapmak üzere İl Başkanlığımıza gelen Sayın Muharrem Zeki Çiftçi Beyefendiye hoş geldiniz diyorum. Başvurusunu gerçekleştirmiştir. Yapılan incelemelerde başvurusu eksiksiz bir şekilde tarafımızdan kabul edilmiştir” ifadelerini kullandı.

ÇİFTÇİ: ELAZIĞ’I BEN ÇOK SEVİYORUM

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Aday adayı Muharrem Zeki Çitçi, “Elazığ’ı ben çok seviyorum. Elazığ bizim sevdamız. Nasıl ki İstanbul Ümmetin kızıl elmasıydıysa, Fatih Sultan Mehmet’in hem kızıl elması, hem sevdasıydıysa, Elazığ’da bizim sevdamız. İnşallah hep beraber birlikte şeffaf, adil, katılımcı, el birliğiyle gerek meclis üyelerimiz, gerek üst düzey yöneticilerimizle birlikte Elazığ’ı en iyi şekilde yönetmeye talibiz. Bu konuda takdir teşkilatımızın. Teşkilatımızın uygun görmesi ve hemşerilerimizin bizi seçmesi halinde el birliğiyle Elazığ’ı yönetmeye talibiz. Tekrar bu vesileyle desteklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.