Muhtar Adayı, Vatandaşa Bez Torba Dağıttı

İzzetpaşa Mahalle Muhtar Adayı Ali Doğan, çevre kirliliğine neden olan plastik poşet kullanımını azaltmak amacıyla perşembe pazarında alış veriş yapan vatandaşlara bez torba dağıttı.

Muhtar Adayı, Vatandaşa Bez Torba Dağıttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çevre kirliliğinin azaltılabilmesi amacıyla başlatılan bez torba ve file kullanımına bir destekte Elazığ’dan bir muhtar adayından geldi.

İzzetpaşa Mahallesinden muhtar adayı olan Ali Doğan, çevre kirliliğine neden olan plastik poşet kullanımını azaltmak amacıyla Perşembe pazarında alış veriş yapan vatandaşlara bez torba dağıttı.

DOĞAN: BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ÇALIŞMA OLACAK

İzzetpaşa Mahalle Muhtar adayı Ali Doğan, “Vatandaşımıza, mahallelimize bütçesine küçükte olsa katkımız olması için, bu süreçte çevreye duyarlılığımızdan dolayı böyle bir kampanyanın içinde bizde olmak istedik. Bize gereken hizmetleri yapmak istiyoruz. Aynı dönemde İzzetpaşa Mahallesinde muhtarlığa adayız. Bu süreçte mahallemizi tanımaktayız. Vatandaşımızın sorunlarını, sıkıntılarını bilmekteyiz. Vatandaşımıza elimizden gelen bütün yardımı yapacağız. Maddi, manevi, yedi gün 24 saat vatandaşlarımızın yanındayız. Bu belki halk için küçük bir şey gibi görünebilir ama bizim için çok büyük bir çalışma olacak. Bu süreçte her zaman her daim biz vatandaşımızla beraberiz. Halkımızdan, vatandaşımızdan desteğimizi istiyoruz, oylarını istiyoruz. Değişim zamanıdır, bu değişimi de bir gerçekleştireceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 20:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ALİ DOĞAN
ALİ DOĞAN - 5 yıl Önce

KANAL FIRAT AİLESİNE BİZLERE VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

SIRADAKİ HABER

banner137