Elazığ Belediyesi, Harput Mezarlıklar alanında kilitli parke ve kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

Yürütülen çalışmaları değerlendiren Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na Harput’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

DEMİRPOLAT: ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Muhtar Demirpolat, “Harput mezarlık alanı her taraf güzelleşiyor. Sayın başkanımıza bizler teşekkür ederiz. Mezarlık alanı Harput girişinden tutun da sağlı sollu kaldırımlar ve mezarlık iç alanları komple buralar elden geçirildi. Aşağı yukarı 10 bin metreye yakın mezarlık alanı komple yapıldı. Bizde sayın başkanımıza, mezarlık müdürümüze, Başkan Yardımcısı İrfan Bey’e, burada çalışan ekibe çok teşekkür ederiz. Soğuk demediler, kar demediler, kış demediler güzel bir çcalışma yaptılar. Allah kendilerinden razı olsun. Harputlular adına, Elazığlılar adına, buraya gelip ziyaret edenler adına biz Elazığ Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Azalarım adına, esnaflarım adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

DEMİRPOLAT: HARPUT’UN BATI TARAFINA BAKAN KISIMLAR KALDI

Demirpolat, “Güzel bir çalışma yapıyorlar. Harput Ejderha Taşı’nın olduğu bölgeye kadar komple kilitli parke olacak. Kalan yerler olursa, yetişmezse önümüzdeki yıl tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz. Neresi kaldı? Harput’un Batı tarafına bakan kısımlar kaldı. Kimse üzülmesin kimse demesin ki benim tarafıma, benim parselime benim bulunduğum yere gitmedi diye hiç ayrım etmeden Harput’un her bir bölgesine güzel bir şekilde, eşit bir şekilde mezarlık alanı komple kilitli parke örülüyor. Biz buradan Harputlular adına tekrar diyoruz; Sayın başkanım iyi ki varsın Allah senden razı olsun. 2021 yılına damgayı vurdun, yumruğunu masaya vurdun. 2021 yılı Harput yılı ilan etmiştiniz. Biz 2020’de de razıydık. Allah razı olsun. Cam seyir terasından tutun da bir çok parklar, alanlar, kaldırımlar, yollar güzel işler çıktı. Eline yüreğine sağlık. Allah senden razı olsun. İyi ki varsın başkanım. Selam ve saygılar” şeklinde konuştu.