Kanal Fırat Televizyonu ve www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi’nin Elazığ’da başlatmış olduğu temizlik kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Medya grubumuz personelleri, geçtiğimiz haftalarda Sivrice İlçesi Hazar Gölü kıyısında temizlik yaparak çevre bilincine dikkat çekmişlerdi.

Medya grubumuzun bu defaki durağı da tarihi Harput Beldesi olmuştu. 15 kişilik ekiple birlikte Harput’a giden medya grubumuzun personelleri; temizlik için Buzluk Mağarası bölgesinde çalışmalarını yürütmüştü.

2 saat süren temizlik çalışmasının ardından bölge her zaman olması gereken duruma getirildi.

Buzluk mağarasındaki çalışmanın ardından açıklama yapan Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, medya grubumuza göstermiş olduğu örnek davranıştan dolayı teşekkür etti.

DEMİRPOLAT: KANAL FIRAT TELEVİZYONUNUN BAŞLATMIŞ OLDUĞU KAMPANYAYI ÖNEMSİYORUZ VE DESTEKLİYORUZ

Muhtar Demirpolat, “Kanal Fırat Televizyonuna biz tüm Harputlular olarak Harput sakinleri olarak teşekkür ediyoruz. Maalesef Elazığ’dan gelip burada yiyip içtikten sonra çöplerini oralara atıp bulundukları yerlerde piknik yapıp çöpleri etrafa saçıyorlar. Biz bu anlamda Kanal Fırat’ın yapmış olduğu bu temizliği hakikatten önemsiyoruz, benimsiyoruz. Tüm Harputlular adına çok teşekkür ediyoruz. Buzluk Mağaralarında kapsamlı güzel bir temizlik çalışması oldu. Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak anlayışıyla STK’ları, sivil toplum örgütleri, Milli Eğitim’i, üniversiteden rektörümüze varana kadar ben herkese sesleniyorum. Harput’a Allah rızası için çıkıp gelin” ifadelerini kullandı.

DEMİRPOLAT: KANAL FIRAT TELEVİZYONU HER ZAMAN HARPUT’UN YANINDA

Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, “Sizleri burada ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Rahmetlik Erbakan bir şey söylerdi; ‘Harput’ta abdestsiz gezenin vay haline diye. ‘Temizlik imandandır’ diyoruz ama maalesef bulunduğumuz ortamı yediğimiz içtiğimiz her şeyi kaldırıp sokaklara atıyoruz. Bizim bu anlamda hakikatten içimiz acıyor. Harput hepinizin, Harput hepimizin. Bizler Kanal Fırat Televizyonu ailesine tüm Harputlular olarak yapmış olduğunuz bu kampanya üzerinden teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun iyi ki varsınız. Kanal Fırat Televizyonu hakikatten Harput’u seviyor, Harputluların yanında. Harput’u tanıtım anlamında olduğu gibi temizlik anlamında da devamlı Harputluların yanında. Kanal Fırat Televizyonu ailesine tekrar Harputlular adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

VİDEO