Muhtar Gülbasan İsyan Etti

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, Hicret Mahallesi’nde yılan hikayesine dönen köprü yapımı ile ilgili konuştu, konuşmasında cümleler sert ifadeler içerdi.

Muhtar Gülbasan İsyan Etti

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, Allah’tan korkun diyerek sözlerine başladı, bir türlü yapımına başlanılmayan köprü için sitemde bulundu..

GÜLBASAN: HALEN DAHA BİR SES SEDA YOK

Muhtar Murat Gülbasan, “Devlet Demir Yolları’nın bölge müdürü Malatya’dan kalktı buraya geldi. İki muhtarımızı çağırdı. Benimle Aksaray muhtarı. Projeyi koydu önümüze. Ayın 26’sında ihalesi olacak diye. Ayın 26’sının üzerinden bir ay geçmiş. Halen daha bir ses seda yok. Her gün arabalar kaza yapıyor orada. Ayıp ya. Orayı birisi çekip ulusala atsa inanın ki burada çok bürokratın başı yanar. Arabalar giriyor kim çabuk girerse. Ayıp değil mi? Burası çevre yolunun bağlantısı. Binlerce insan burada oturuyor. Burası köy değil. Burada en az 20-30 tane köye bağlantı yolu var. TOKİ’ler yapılmış oraya bağlantı var, Güney Çevre Yolu’na bağlantı var. Allah’tan korkun ya. İlla çıkıp konuşalım mı? Konuşuyoruz ondan sonra bölge müdürü Malatya’dan çıkıp geliyor ‘arkadaşım niye konuşuyorsunuz’ diye. O zaman işini yap. Sen buradaki insanları ne zannettin” ifadelerini kullandı.

Hicret ve Aksaray Mahallelerini çarşı merkezine bağlayan köprü, 24 Ocak depreminde hasar almış ve yeniden yapımına karar verilmişti. Devlet Demir Yolları 5. Bölge Müdürü Aliseydi Felek de köprünün bulunduğu alanda incelemeler yaparak, köprü ihalesinin 25 Haziran’da yapılacağını duyurmuştu.

GÜLBASAN: 250 MİLYONLUK İHALE ÇOK BÜYÜK BİR İHALE

25 Haziran tarihi geçti ve köprü ile ilgili halen bir adım atılmadığını ifade eden Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, “Geldin o gün burada bir açıklama yaptın. Bizi kandırdın gittin. O günden beri ne seni gördük ne bir haber verdin ne telefon açtın, ne görüşme oldu. Vatandaşlar her gün orada kaza yapıyorlar geliyorlar ‘muhtar burada ne olacak?’ daha bıktık bizde. Birinin kalbini kıracağız. Rica ediyorum bu müdürlükleri sizlere vermişler. Siz bu hükümete zarar veriyorsunuz arkadaşlar. Vallahi zarar veriyorsunuz yazık günah. Bizim tek üzüldüğümüz nokta. Cumhurbaşkanımızın bu kadar mücadele etmesi ve buralara bu kadar para gönderiyor. Bu paralar tamamen boşa gidiyor. Yapılan hizmeti de bugün mesela 250 milyonluk ihale çok büyük bir ihale. Ama öyle bir hale getiriyorlar ki sanki de hiçbir değeri bir anlamı kalmıyor o ihalenin. Bu organize bir iş gibi geliyor buradaki bu müdürlüklerin yaptıkları. Ben kendi şahsıma bu işleri organize yapıldığına inanıyorum” şeklinde konuştu.

GÜLBASAN: ELAZIĞ’DA ORGANİZELİ BİR ÇALIŞMA OLDUĞUNU CUMHURBAŞKANINA ANLATACAĞIM

Muhtar Gülbasan, “İnşallah bu pandemiden dolayı pek muhtarları külliyeye davet etmediler. Ama inanın Allah’a yemin ediyorum. Muhakkak ki de görüşeceğim. Bunu bilsinler. Cumhurbaşkanına bu bölgede özellikle Elazığ’da organizeli bir çalışma olduğunu anlatacağım ben kendisine. Ve her şeyim de delillidir. Burada hükümeti yıpratmak için yapılan çalışmalardır bunlar. Başka hiçbir alternatifi yok bu işin. Görev böyle mi yapılır? İki buçuk ay geçmiş adam şantiye kurmuş halen ortada bir şey yok. Belediye başkanımızı davet etmişiz TOKİ’nin yollarını bağlayacağız bağlayamıyoruz. Vatandaş evini taşımış yol yok” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
veli
veli - 3 yıl Önce

simdi yorumlari okudumda bir muhtarın cıkipta elestiri yapmasini mahallesi icin isyan etmesini yargilayan öküz oldugunu düsündügüm insanlar var hala aramizda adam mahallesi icin cıkmıs isyan ediyor hakli olarak tabi siz kimi kollayıp yorum yapiyorsunuz ap acık ortada siz elazigli olacak kapasiteye sahip insanlar degilsiniz yaziklar olsun kötü yorum yapan öküzlere HELAL OLSUN MUHTARIM SENIN MAHALLEN ICIN NASIL ÇALISTIGINI TUM MAHALLE BILIYOR SEN KONUSTUKCA ELAZIGDA ÖKÜZ OLDUGUNU DUSUNDUGUM INSANLAR KENDILERINI BELLI EDIYOR DEVAM MUHTARIM ALLAH İSİNİ GÜCÜNÜ RAST GÖTÜRSÜN

Muhtar Acı gerçrk
Muhtar Acı gerçrk - 3 yıl Önce

Dün bir hırka bir hurma diyenler, bu gün tıksırıncaya kadar, patlayıncaya kadar yiyiyorlar, doymuyorlar. Allah' ın laneti yakındır

Kral 23
Kral 23 - 3 yıl Önce

Yazık şehrime bu bile kendini nimetten sayıyor açıklama yapıyor.

Elazig
Elazig @Kral 23 - 3 yıl Önce

Sen nesin merak ettim sen kendini neyden zannedip bu yorumu yapiyorsun yavşak cik konus o zaman

muharrem akyüz
muharrem akyüz - 3 yıl Önce

Niye sahipsiz elazig dediğimizde hopladiniz bu memlekete kim bir çivi cakarsa Allah razı olsun bir bayram geçirdik Allah aşkına bayram süresince sebze meyve fiyatlarına ne olduda 3 e katladı kim denetledi kim kime

Cesur Muhtar selam olsun sana
Cesur Muhtar selam olsun sana - 3 yıl Önce

Elazığ kadar korkak ve hakkını aramasınınbilen bir kent daha yok...Herkes eleştiriyor ama birlk olmaya gelnce herkes herkesten bekliyor...birileri önayak olsun onlar yıpransın bizimde işimiz görülsün mantığı ile olmaz...böyle olduğu için bu memleket yerinde sayıyor. Eorunu ve sıkıntısı olanlara diyorum korkmayın hakkınızı arayın, yetkilileri sıkıştırın yoksa böyle wğzı açık gezer söylenirsiniz kimselerin olmadığı yerde.

yorumcu
yorumcu - 3 yıl Önce

bize böyle muhtarlar, stk yöneticileri, oda başkanları, belde belediye başkanları ve milletvekilleri lazım ağlamayana mama yok hak verilmez alınır.

Ozgur bey
Ozgur bey - 3 yıl Önce

Bu şahıs yıllar önce bir toplantıda eleştirel konuşma yapınca o zaman ki il emniyet muduru muhtar haddini bil ne biçim konuşuyorsun kes sesini dedikten sonra kekeleyip sesi çıkmamıştı bugünde böyle bir yetkili gerek .kanunlardan yönetmeliklerden kamuda işleyiş nasıl olduğunu bilmiyor sadece kurumları ve çalışanlarını zan altında bırakacak şekilde ithamlarda bulunuyor.ihale yapılmış niye başlamıyorlar git bir öğren ödenek varmi yokmu ödeneği kim tahsis ediyor vs..ağzı olan konuşuyor birde sen tüm vatandaşım muhtarisin yoksa AKP min muhtarisin .

Harputlu
Harputlu @Ozgur bey - 3 yıl Önce

Dostum anlaşılan sen hiç bu tüneli görmemişsin. 250 milyon 20mtlik bir tünele büyük para, burda Devleti yolma organizesinden bahsediyor muhtarım. Ha bide merak ediyorum Emniyet müdürüne ters birşey söyliyecek g..t var hehaldesende...!

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Bu adam nedir böyle konuşuyor. Dur diyacak kimse yok mı jerkesi sorguluyor hakaret ediyor.

as
as @Vatandaş - 3 yıl Önce

iş yapmayanlara hepimiz laf söylüyoruz ama bizi duyan yok en azından bu adam çıkıp söylüyor, onun da sesını kesmeye çalışmayın


SIRADAKİ HABER

banner137