Sanayi Mahalle muhtarı Necati Karataş, Mart ayında gerçekleşecek olan Güneykent Mahallesi muhtarlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.

KARATAŞ: İKAMET ADRESİMİN DEĞİŞMESİ, ULAŞIM VESAİRE PROBLEMLER NEDENİYLE ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM SANAYİ MAHALLESİ MUHTARLIĞI İÇİN ADAY OLMAYACAĞIMI PAYLAŞMAK İSTİYORUM

24 Ocak 2020 depreminde evinin yıkıldığını ve Güneykent Mahallesi’ne taşınmak zorunda kaldığını ifade eden muhtar Karataş, “Dördüncü yılını geride bıraktığım muhtarlığım süresince mahallemin her köşesini kendi evimin bir parçası, her sorununu kendi kişisel sorunum, her ihtiyacını kendi kişisel ihtiyacım, her ferdini kendi ailemden bir fert gibi gördüm. Büyük bir ailenin görev verilmiş bir ferdi olarak; mahallemin sorunlarını gidermek için her kapıyı çaldım. Duyarsızlıkları eleştirdim, sorumsuzlukların kavgasını verdim. Sorunlarımızın takibini aksatmadım. Ve ısrarla çözmeye gayret ederek sizlerin omuzlarıma yüklediğiniz sorumluluğumu taşımaya gayret gösterdim. TOKİ’nin yapmış olduğu konutlar için çekilen kurada Güneykent’te konut çıktığı için Güneykent Mahallesi’ne taşınmak zorunda kaldım. Şu an için her zaman muhtarlıkta işimin başımdayım. Ama ikamet adresimin değişmesi, ulaşım vesaire problemler nedeniyle önümüzdeki dönem Sanayi Mahallesi Muhtarlığı için aday olmayacağımı paylaşmak istiyorum. Bu vesile ile mahallemizin muhtarlığı için aday olmak isteyen arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

KARATAŞ: GÜNEYKENT MAHALLESİ İÇİN MART AYINDA YAPILACAK OLAN MUHTARLIK SEÇİMİNDE GÜNEYKENT MAHALLESİ MUHTAR ADAYI OLACAĞIM

Adaylığını açıklayan Sanayi Mahalle muhtarı Necati Karataş, “Tüm gayretime rağmen muhtarlığım süresince istemeyerek de olsa gönlünü kırmış olduğum; komşularımın, arkadaş ve dostlarımın mahalle sakinlerimin haklarını helal etmesini rica ediyorum. Son olarak şu an ikamet etmiş olduğum Güneykent Mahallesi için Mart ayında yapılacak olan muhtarlık seçiminde güneykent Mahallesi Muhtar adayı olacağımı buradan ilan ediyor, tüm eş, dost, komşu, akraba ve arkadaşlarımın desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.