Mahallede büyük sıkıntıların olmadığını ifade eden Yeni Mahalle Muhtarı Aytaç Özcan, var olan küçük sorunlarında zamanla çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

ÖZCAN: B PLANI DEVREYE GİRECEK

Muhtar Özcan, “Mahallemizin genel olarak büyük bir sıkıntısı yok. Yerelde küçük küçük sıkıntılarımız var. Bizim en büyük sıkıntımız yeni mahalle kanalının şuyulandırmasıydı. Sağ olsun başkanımız burayı seçim öncesi söz vermişti ben burayı halledeceğim demişti. Çok şükür şuyulandırması bitti. Yalnız burada bir iki sorundan dolayı mahkemeye verilmişti. Çalışma durduruldu. Belediyemizde bunu Antep’teki üst mahkemeye verdi. Buna rağmen sıkıntılar olmasın diye gerekli çalışmalar yapılıyor. Mahkemede kaybedilse bile anında b planı devreye girecek” dedi.  

Kültür evinin tamamlanmasının ardından halk eğitim kurslarının başlayacağını belirten Muhtar Özcan, yeni projelerin hayata geçirilmesi için şuyulandırmanın çözülmesi gerektiğini ifade etti.

ÖZCAN: BÜYÜK PROJELERİMİZ VAR

Muhtar Özcan, “Kültür evimiz bittiği dakika burada halk eğitim kurslarını başlatacağız folklor, okçuluk, keman kursları başlayacak. Ama bunu yapabilmemiz içinde yeri olması lazım. Şuan böyle bir yerimiz yok. Daha büyük projelerimiz var. Mahallemize ivme katacak projelerimiz var. Semt sahamız yerine futbol sahamız olsun diyoruz. Yeni Mahallespor’un maçları burada oynansın. Ama şuan itibariyle mevcut yerleşim alanında bu yerimiz yok. Bunu yapabilmemiz için şuyulandırma neticesinde imara açılmış. Yeni yapılacak yerlerde Milli Emlakın arsaları var. İnşallah burada gerçekleştirsek daha güzel günler mahallemizi bekliyor” diye kaydetti.

“Büyük projelerimizi gerçekleştirirsek mahallemiz daha güzel ve yaşanılabilir hale gelir” diyen Özcan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na da çalışmalara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.