MUHTARIN EVİ KUNDAKLANDI MI?

Maden’e bağlı Naldöken Köyü Muhtarı İzzet Aydın’ın evi, minibüsü ve traktörü yandı. Muhtar, evin kundaklanmış olabileceğini iddia etti.

MUHTARIN EVİ KUNDAKLANDI MI?

Maden’e bağlı Naldöken Köyü Muhtarı İzzet Aydın’ın evi, minibüsü ve traktörü çıkan yangında küle döndü.

Akşam saatlerinde rahatsız olan babasının yanında olan İzzet Aydın ve kardeşleri, saat dokuz gibi kardeşi Ercan Aydın’ın oturduğu evden dumanların yükseldiğini fark etti ve hemen olay yerine geldi.

AYDIN: HİÇBİR ŞEYİ KURTARAMADIK

Köy Muhtarı İzzet Aydın, “Allah Devletimize zeval vermesin. Gece saat 21:30 sıralarında babam hastaydı. Biz hepimiz babamızın yanındayken birden köy dışındaki evimizin, kardeşimizin kaldığı evin tutuştuğunu fark ettik. Gittiğimizde bir arabamız, bir traktörümüz, samanlık ve köy içi kundaklama şeklinde yangın her tarafı tutuşturmuş. Yapacağımız hiçbir şey kalmadı. Elazığ’dan itfaiye, gece saat 01:00-02:00 gibi il özel idaremiz sağ olsun kepçe imkanları ile olay yerine geldiler. Mümkün mertebe ateşi söndürmeye çalıştık ama hiçbir şeyi kurtaramadık” diye kaydetti.

Köy sakinlerinin desteği ile birlikte evi söndürmeye çalışan İzzet Aydın, yetkililere haber verdi.

Yangına müdahale için İl Özel İdaresi ve Elazığ Belediyesi’nden ekipler, köye gitti.

Ekiplerin müdahalesi ile söndürülen yangından geriye kullanılmaz halde bir ev, minibüs ve traktör geriye kaldı.

AYDIN: DEVLETİMİZ İNŞALLAH BUNUN ARKASINI BIRAKMAZ

Köy Muhtarı İzzet Aydın, kardeşinin köy koruculuğu yaptığını, bu nedenle evin kundaklanma olabileceğini iddia ederek, “Köy muhtarı ve koruyucu olduğundan dolayı kundaklamadan şüpheliyiz. Devletimiz inşallah bunun arkasını bırakmaz” dedi.

AYDIN: KENDİMİZE VERECEĞİMİZ TEK TESELLİ, CANIMIZA BİR ŞEY OLMAMASI

Yangını anlatırken, gözyaşlarına engel olamayan Aydın, “Yapacağımız tek bir şey var. kendimize vereceğimiz tek teselli, canımıza bir şey olmaması. Yeğenlerime bir şey olmaması. İnşallah devletimizin elimizi tutup kardeşimin evini, yuvasını tekrar kendisine kazandırırsak devletimizin imkanları ile mutlu oluruz. Bizi yalnız bırakmaz. Sahip çıkacağını inanıyorum. İl genel meclisimiz gece 2-3’lere kadar bizi yalnız bırakmadılar. Hep yanımızda oldular. Acımızı kederimizi paylaştılar. Kendi imkanları dahilinde bize koştular” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hanife
hanife - 4 yıl Önce

değerli meslektaşımın yangın neticesi evsiz kalmasınıdan dolayıüzüntü duyduğumu ifade ediyorum.geçmiş olsun.

Enginburan
Enginburan - 4 yıl Önce

Muhtarım gecmis olsun muhtarlari cekemeyenler anten taksin

Ali TURHAN
Ali TURHAN - 4 yıl Önce

Sayın muhtar arkadaşım Geçmiş olsun Allah beterinden korusun çok üzüldüm

Mevlüt YILDIZ
Mevlüt YILDIZ - 4 yıl Önce

Değerli muhtar arkadaşıma çok çok geçmiş olsun . Allah beterinden sakınsın inşAllah mustafa köyü muhtarı olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. elazığ vatandaşına kardeşine sahip çıkar .

SIRADAKİ HABER

banner137