Muhtarlar Bir Araya Gelerek İstişarede Bulundu

Elazığ Muhtarlar Derneği Üyeleri bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Muhtarlar Bir Araya Gelerek İstişarede Bulundu

Elazığ Muhtarlar Derneği üye muhtarlar, istişare toplantısında bir araya gelerek, mahalle sorunlarının çözümü için görüş alışverişinde bulundular.

GÜL: MÜDÜRLERİMİZE YARDIMCI OLACAĞIZ İNŞALLAH

Toplantıda konuşan Gümüşkavak Mahalle Muhtarı Ahmet Gül, “Kurulumuzla birlikte daha aktif bir şekilde Elazığ’ımızın her bir mahallesinin her bir köyünün sorunlarını irdeleyerek çözüm noktasında tüm arkadaşlarımıza ve kamu kurumlarındaki müdürlerimize yardımcı olacağız inşallah” dedi.

DÜNDAR: MÜDÜRLERİMİZE YARDIMCI OLACAĞIZ İNŞALLAH

Hilalkent Mahalle Muhtarı Ali Dündar, dernek olarak imkanlarla ölçüsünde birlikte hizmet edeceklerini kaydederek, “Birlikten güç doğar. Mahallelerimize, beldelerimize, köylerimize Elazığ Muhtarlar Derneği olarak elimizdeki imkanlarımızı birlikte güç yaratacağımıza inanıyorum. İnşallah yeni seçilen belediye başkanımızdan da bu hizmetleri en yakın zamanda bu hizmetleri gidereceğini temenni ediyorum” diye konuştu.

GÖZVUR: BÖYLE BİR TOPLANTIYA İHTİYAÇ DUYDUK

İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur, ise hem istişare hem de muhtarlar arasındaki birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına bir araya geldiklerini söyleyerek, “İstişare toplantısı düzenledik ve yeni seçilen arkadaşlarımızın bire bir tanışması için böyle bir toplantıya ihtiyaç duyduk. Hepiniz hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Harun
Harun - 5 yıl Önce

Bunların sorunları istişare için toplandığına eminmisiniz? Tepsi tava için toplanmış olmasınlar.

Yeyin efendiler yeyin
Yeyin efendiler yeyin - 5 yıl Önce

Ne istişaresi bunlar resmen tıkınmaya gelmişler...

Muhtar Ne İşe Yarar
Muhtar Ne İşe Yarar - 5 yıl Önce

Sorması ayıp bu muhtarlar ne işe yarıyor. On yıldır yemin olsun muhtarlığın kapısından geçmiş değilim. Devlet bu muhtarlık sistemini kaldırsın. Türkiye genelinde bu meşe tosunlarına dünyanın parası ödeniyor yazık günah. Sn.Devlet Bahçeli bir ara gündeme getirdi ne olduysa onunda bu konuda artık sesi çıkmadı. Sayın Bahçeli Muhtarlık sistemine son verilmesi için artık meclise bir yasa teklifi sunun artık.

SIRADAKİ HABER

banner137