Muhtarlar Derneği, Yılsonuna Kadar Bütün Randevularını İptal Etti

Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan yılsonuna kadar alınan bütün randevularını iptal ettiklerini belirterek,  2021 yılına kadar hiçbir ziyareti kabul etmeyeceklerini söyledi.

Muhtarlar Derneği, Yılsonuna Kadar Bütün Randevularını İptal Etti

Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, açıklamalarda bulundu.

GÜLBASAN: YILSONUNA KADAR VERDİĞİMİZ BÜTÜN RANDEVULARI İPTAL EDİYORUZ

Dernek Başkanı Murat Gülbasan, yılsonuna kadar alınan bütün randevuları iptal ettiklerini belirterek,  “Yaklaşık 1 hafta önce Ankara’dan bizi bir bayan aradı. Sayın milletvekillerimizin Elazığ’a geleceğini söyledi. Burada bizi Cumartesi günü saat 15:30’da ziyaret edeceklerini söyledi. Biz randevuyu verdik. Ama şu an şehirdeki bir takım gelişmelerden dolayı gördük ki bu randevunun iptal edilmesi gerekiyor. Yönetimdeki arkadaşlarımız ile aldığımız bir karar ile bu yılsonuna kadar bütün randevuları iptal ettik. Diğer il başkanları, siyasi parti il başkanları da randevu almıştı. Şehirde bir kaos var. Biz sonradan bunun farkına vardık. Sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanımızın sel felaketinde vatandaşlara 50bin TL hibe ettiğinden dolayı bir kampanya başlatılmış. Bunun üzerinden bir siyaset yapıldığını biz hissettik. O nedenden dolayı bütün kamuoyunun önünde duyurmak istiyorum; Biz Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği olarak yılsonuna kadar verdiğimiz bütün randevuları iptal ediyoruz” dedi.

GÜLBASAN: CUMHURBAŞKANIMIZI ELEŞTİRMELERİ BİZİM AĞIRIMIZA GİDER

Muhtarlar Gülbasan, “Biz şehrin sorunlarını zaman zaman şahsım olarak eleştiriyorum. Eksikliklerini söylüyorum. Bize ikinci bir kişinin aracı olmasına gerek yok. Biz gerek yüz yüze gerek telefonla arıyoruz. Vekilleri vali beyi arıyoruz. Bu konularda cevap alamadığımız zaman basın aracı ile sorunları gündeme getiriyoruz. Biz randevuları neden iptal ettik? Üye arkadaşlarımız var burada. Yaklaşık 80 üyemiz var. Milletvekillerimiz oraya gelecek. İllaki üyelerimizden biri bu konuya girecek. Neden bize 50 bin TL verilmedi diyecek. Tabi milletvekillerimiz siyaset yapacak. Muhalefettir mecbur siyaset yapacak. Orada Cumhurbaşkanımızı eleştirecekler. Bizde bu makamlar muhtarlık makamı Cumhurbaşkanlığını temsil ediyor. Bize yakışmaz. Böyle bir ortamda Cumhurbaşkanımızı eleştirmeleri bizim ağırımıza gider” diye konuştu.

GÜLBASAN: YERİNE YENİSİNİN YAPILMASI 5-6 YILI BULUR

Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan şehrin eksikliklerine de değinerek, “Şehirde bir takım eksiklikler var. Bunu bizde biliyoruz, Milletvekilleri d e biliyor. İnkar etmiyorlar da. Büyük bir afet oldu. Her şey bir seferde olacak gibi de değil. Ama mücadele ediyoruz. Bizde, milletvekilleri de, belediye başkanı da valide hepimiz mücadele içindeyiz. Tabi ki eksiklik vardır. Eksiklileri hemen bitirme şansımız yok. Bunu milletvekillerimizle bir araya geldiğimizde eksiklik olduğunu söylüyorlar. Deprem oldu 20-30 bin ev yıkıldı. Onun hemen temizlenip yerine yenisinin yapılması 5-6 yılı bulur” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ELiN HERİFİ
ELiN HERİFİ - 4 yıl Önce

Tıpası yememiş :)) Gülbasan değil, yağbasan ile değiştirsin adını. Birilerine şirin görünmek için girmeyeceğiniz şekil yok. Muhtarlık makamı mahallelinin sorunlarını siyasilere taşımak için var. Muamele çekmek için değil.

.
. - 4 yıl Önce

Bu şehirde birşeylere teki göstermek için babayiğit olmak ve hortumların başka yerlere bağlı olmaması gerekir.Gidin malatya basınına bakın. Siyaetçileri nasıl eleştiriyorlar. Elazığda basından bir kişi bile eleştiri yapamıyor. Şehir ilçe konumuna geldi. Gerçek basının olduğu şehir büyükşehir oldu.Basın eleştirmekten korkuyor çünkü parayı seçim zamanı siyasetçilerden kazanıyor. Yani hortum oraya bağlı.

Yani
Yani - 4 yıl Önce

E tabi tuzunuz kuru bazı muhtarlar bazı yerlerde arsa dükkan kapatıyor nasıl oluyorsa artık memleketin sorunlarıni söylemek yürek ister ama bu millet uyumaya devam senin yaptigin vatan sevgisi değil mekan koltuk sevgisi

gakgo
gakgo @Yani - 4 yıl Önce

bununla ilgili şikayetler de oldu ama bekliyoruz

Şakir
Şakir - 4 yıl Önce

Kurnaz Turan açıklamasını yapınca Yağbasan da hamlesini yaptı.

Yağbasan
Yağbasan - 4 yıl Önce

İyi Yapmış, bence Derneği feshedip randevulardan toptan kurtulsa daha iyi olur

Hicretli paşa
Hicretli paşa - 4 yıl Önce

Herkes kendi yüreğinin kaç hokka geleceğini bilir önce siz bi kendinizi tartın sonra muhtarimizi eleştirin la siz kimsiniz ciğeriniz kaç para eder

Volkan
Volkan - 4 yıl Önce

Helal olsun, Muhtarım,adam gibi adamsın.Şarlatanlara,şovmenlere,riyakarlara fitnelere fırsat vermeyeceğini zaten biliyoruz,ama bunu açıkça izhar etmem,samimi bir insan ve vatanseverliginden taviz vermeyeceğini izhar ettin.Allah razı olsun, Gardaş.

Zülfü
Zülfü - 4 yıl Önce

Hakaret ve iftara atan serefsizler, erkeklerse,muhtarın ofisi belli,buyursun gelsin yüzüne söylesinler de,kimin tipasi nedir görelim,öyle takma isimlerle uzaktan klavye kocekligini kimin adına yaptıkları belli.Yunus gibi harbi olun.


SIRADAKİ HABER

banner137