Elazığ Muhtarlar Derneği tarafından muhtarlara yönelik iftar yemeği verildi.

Düzenlenen iftar yemeğine, Elazığ AK Parti Milletvekili Sermin Balık, Elazığ AK Parti Milletvekili Zülfü Demirdağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belde belediye başkanları, oda başkanları, STK temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları, çok sayıda davetli ve aileleri katıldı.

Elazığ AK Parti Milletvekili Sermin Balık, büyük bir katılma gerçekleşen ramazanın bereketini paylaştıklarını kaydetti.

BALIK: RAMAZANIN BEREKETİNİ HEP BİRLİKTE PAYLAŞTIK

Milletvekili Balık, “Kıymetli muhtarlarıma bu akşam bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Hakikaten köy muhtarlarımızın, belde muhtarlarımızın, merkez muhtarlarımızın çok geniş katılımlı ile güzel bir iftar oldu. Hem hasbihal etme fırsatı bulduk hem de ramazanın bereketini hep birlikte paylaştık” ifadelerini kullandı.

Elazığ AK Parti Milletvekili Zülfü Demirdağ, yoğun katılımla gerçekleşsen iftar yemeğinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

DEMİRBAĞ: YOĞUN KATILIMLI BİR İFTAR YEMEĞİ OLDU

Milletvekili Demirbağ, “Bugün muhtarlarımıza iftar programında beraber olacağımız sözümüz vardı. Ve burada iftarda berber olduk. Çok yoğun katılımlı çok güzel bir iftar oldu. Başta merkez muhtarlarımız ve tüm muhtarlarımızın büyük bir kısmının katılımıyla yoğun katılımlı bir iftar yemeği oldu. Bu iftara teşrif eden muhtarlarıma candan, yürekten teşekkür ediyorum. Bugün büyük bir mutluluk duyduk. İnşallah sağlık içerisinde kavuşmak dileğiyle. Tüm hemşehirlerimin de bayramını kutluyorum” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, muhtarlar ile aralarında çok güzel bir gönül bağı olduğunu söyledi.

ŞERİFOĞULLARI: MUHTARLARIMIZ DEMOKRATİK KÜLTÜRÜMÜZÜN İLK BASAMAĞI

Başkan Şerifoğulları, “Muhtarlık müessesi demokratik kültürümüzün en temel kurumlarından bir tanesi ve demokratik kültürümüzün ilk basamağı. Halkın oyuyla seçilmiş muhtarlarımız hem çok önemli bir görevi ifa ediyor hem çok önemli bir makamı temsil ediyor. Muhtarlarımız bizlerle devlet erkanları ile köprü görevinde millete hizmet götürülmesi noktasında çok ciddi bir çabaları var. Muhtarlarımızla çok güzel gönül köprüleri kurduk. Ramazan ayının son günlerinde muhtarlarımız ile iftarda buluştuk. Mahallelerimizin sorunları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Bu organizasyonu yapan katılan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan yaptığı açıklamada, “Kıymetli milletvekillerim ve başkanımı bu davete icabet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Sizlere muhtarlarımız desteği artarak devam ediyor” dedi.

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan açıklamasında, “Bugün burada çok geniş ve kapsamlı bir iftar düzenlemek istedik. Muhtarlık birimi demokrasinin temel taşlarından biridir. Biz bütün erkan olarak burada birlik beraberlik içerisindeyiz. İlimizde güzel çalışmalar oluyor bunu da göz ardı etmemek lazım. Çok mutluyuz ve heyecanlıyız. Gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığ Belde Muhtarlar Derneği Başkanı Olcay Yıldırım konuşmasında, “Bu iftar programını geleneksel hale getirip değerli misafirlerimiz ağırlamaktan çok memnun oluyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bunun devamının olmasını diliyorum. Bu programa katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Elazığ Köy Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Selçuk Özel yaptığı açıklamada, “Bu nazik davetlerinden dolayı bu organizasyonu yapan ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Muhtar arkadaşlarım ve vatandaşlarımın bayramı mübarek olsun” dedi.

Palu Muhtarlar Derneği Başkanı Sadri Yamanoğlu, “Bu güzel günde bizimle beraber olan başta sayın vekillerim, belediye başkanıma ve katılım gösterenlere teşekkür ediyorum. Bizler muhtarlar olarak vekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile çalışıyoruz. Ne zaman müracaat etsek her zaman yanımızda oldular. Hepsine teker teker teşekkür ediyoruz” dedi.

Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, “Bugün burada bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. 6 muhtarlar derneğinin buluştuğu bu yemekte, bu birlikten, beraberlikten çok güzel bir ortam ve güzellik çıktı” dedi.