Müjde! Elazığ'a Dünya Devi Tekstil Firması Geliyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ’a yeni bir yatırımcı geleceğinin müjdesini paylaştı. Almanya merkezli firmanın Elazığ’a yatırım yapma hazırlığı içerisinde olduğunu paylaşan Başkan Arslan, yatırımın tekstil alanında olacağını belirtti. İşte Elazığ'a gelecek o firma...

Müjde! Elazığ'a Dünya Devi Tekstil Firması Geliyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ’a Almanya’dan gelerek yatırım yapacak olan firmayla ilgili müjde verdi.

Başkan Arslan; Elazığ’a tekstil alanında önemli bir yatırımın yapılacağını açıklayarak; holdingin çok büyük bir grup olduğunu söyledi.

ARSLAN: İNŞALLAH O TEKSTİL YATIRIMIMIZI DA ELAZIĞ KAZANMIŞ OLACAK

Müjdeli haberin ayrıntılarını paylaşan ETSO Başkanı Asilhan Arslan, “Almanya’da yaptığımız girişimin geri dönüşü olarak bir telefon aldık. İnşallah çok büyük bir tekstil firması da Elazığ’a yatırım yapma noktasında prensip kararı aldı icra kurulundan. Teknik çalışmalarını başlatacaklar. Çok büyük bir grup. Belki süreçleri biraz yavaş gidiyor ama inanıyorum ki olumlu yaklaşacaktır. Çünkü ben Almanya’da işadamımızı Elazığ’a gezmeye davet ettiğim zaman bana bir cümle kullandı. ‘Başkan Elazığ’a gezmeye gelmeyeceğim. İnşallah temel atma törenine geleceğim’ diye. İnşallah o tekstil yatırımımızı da Elazığ kazanmış olacak” dedi.

O TEKSTİL FİRMASI ŞAHİNLER HOLDİNG

Başkan Arslan’ın Elazığ’a yatırım yapacaklar dediği, firmanın kim olduğu bilgisine www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi ulaştı. Başkan Arslan’ın bahsettiği büyük gurubun Şahinler Holding olduğu öğrenildi.

Türk - Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın 14. Genel Kurulu nedeniyle Almanya’ya giden Başkan Arslan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin’le bir araya geldi.

TEKSTİLDEN İNŞAATA, ENERJİDEN TURİZME…

1982 yılında Kemal Şahin tarafından Almanya’da kurulan holding, Türkiye'deki faaliyetlerine 1984 yılında başladı. Dünya genelinde 4 kıtada ve 8 farklı ülkede 10.000'in üzerinde çalışanı bulunan Şahinler Grubu; tekstilden inşaata, enerjiden turizme, serbest bölge işletmeciliğinden gıdaya kadar bulunduğu her sektörde fark yaratarak faaliyetlerini sürdürmeye devam etmekte.

DÜNYA GENELİNDE 50 MİLYON İNSANI GİYDİRİYOR

Dünya genelinde 50 milyon insanı giydiren Şahinler Holding yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere hazır giyim, moda tasarım, toptan ve perakende pazarlama olarak, tekstilin tüm halkalarına sahip. Tekstil dışındaki alanlarda da yenilikçi ve iddialı çalışmalarıyla lider ve öncü durumunda.

Şahinler Holding'in Elazığ'a gelmesiyle birlikte yüzlerce insanın istihdam edilmesi planlanıyor. 


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hakan
Hakan - 4 yıl Önce

Gerçek vatanperlik milliyetçilik, üretime sahip çıkmaktır. Ülkeyi seven herkes bu yatırımı Elazığ a çekebilmek için elinden geleni yapmalıdır.....

Gakko Ferman
Gakko Ferman - 4 yıl Önce

Elazığ ın siyasileri, bürokratları ve de STK ları işte firsat, koordineli birlikle bu yatırım gerçekleştirmeli. Gerçek mücadele gerçek vatanperlik bu....

Bekir
Bekir - 4 yıl Önce

Soyadı gibi bir Başkan Helal olsun. Elazığ Sanayici ve Ticaret İnsanlarının gösterdiği basireti, Elazığ Esnafları gösteremedi. Her dönem şikayet ettikleri ismi tekrar tekrar başkan seçip ardından feryat ediyorlar. Aynı durum vekil seçimleri içinde söz konusu Elazığın gelmiş geçmiş en başarısız ve en eleştirilen ismini Seçim kurulunun da katkısı ile üçüncü kez seçip meclise gönderdi.

Fırat
Fırat - 4 yıl Önce

Bu şehre , yatırım yaptırmaya ve istihdam sağlamaya yönelik hem kim gayret gösteriyorsa Allah onlardan razı olsun.

Sabri
Sabri - 4 yıl Önce

Bu dönem diğer dönemlere göre daha şanslıyız, İyi bir TSO Başkanı, TSO Meclis Başkanı, Belediye Başkanı, OSB Başkanı, Vali ve Milletvekillerinden Metin Bulut ve Gürsel Erol var. geriye kalan kifayetsizlerde olmasaydı. Elazığ Çok daha büyük hamleler yapardı.

Gakko23
Gakko23 - 4 yıl Önce

Sürekli reklam yapıyor henüz bir icraatını göremedik başkanın. Şuna kadar tek icraatı odanın parasıyla kendine makam aracı milyonluk Audi A6 olması maalesef. Gençler işsiz. Yakışmadı. Milletin,kamunun parasını harcarken insanın eli yüreği titremeli. bu hassasiyet olmayan insandan çok da bir şey beklemeyin. İnşAllah yaptığı bu hatadan döner. İşine bakar.

Akın
Akın - 4 yıl Önce

Şakın bu haber reklam olmasın...

SIRADAKİ HABER

banner137