Munzur'da 200 Sporcuyla Rafting, Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Tunceli’de çevre illerden gelen 200 sporcu Munzur Çayı’nda rafting yaptı. O anlar heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

Munzur'da 200 Sporcuyla Rafting, Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Tunceli Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, “Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" etkinliği Mameki Parkı’nda düzenlendi.

Etkinliğin açılış programına Vali Özkan'ın yanı sıra Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı ve Dünya Rafting Federasyonu 2. Başkanı Fikret Yardımcı, AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, il protokolü, kurum amirleri ve sporcular katıldı.

Program sonrası Tunceli'nin yanı sıra Elazığ, Erzincan, Malatya, Van, Bingöl ve Muş'tan kente gelen 200 rafting sporcusu, Munzur Çayı'ndaki 5 kilometrelik parkurda kıyasıya mücadele etti.

Raftingle özdeşleşen kentte, o anlar hem heyecanlı hem de renkli görüntülere sahne oldu.

ÖZKAN: SPOR DOLU BİR HAFTAYLA TUNCELİ’DE BİR ARADA OLACAĞIZ

Kentin güzelliklerini aktaran Vali Mehmet Ali Özkan, “Doğasıyla, insanıyla, nezaketiyle, canıyla ve candanlığıyla bir olan Tunceli’mizde sizlerle birlikte mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında bakanlığımızın planlamasıyla Rafting Federasyon Başkanımız, ekibi ve yönetimiyle burada, kendilerine teşekkür ediyorum. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ekibiyle birlikte güzel bir etkinlik, güzel bir organizasyon yaptılar. Emeklerine yüreklerine sağlık. İnşallah spor dolu bir haftayla Tunceli’de bir arada olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 14:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
spor spor
spor spor - 3 yıl Önce

Aynı organizasyonun farklı faaliyetleri dün gençlik merkezi sentetik sahada Elazığ GSİM tarafından da gerçekleştirildi ancak yerel medyamız kendi ilinde yapılan organizasyondan habersiz galiba. Kendi ilimiz ve insanımıza daha duyarlı olmanız temmennisi içerisindeyiz...!

SIRADAKİ HABER

banner137