Murat Atılgan Beinsports Maç Spikeri Olma Yolunda

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig’in resmi yayıncı kuruluşu Beın Sports tarafından düzenlenen maç spikerliği yarışmasına katılan medya grubumuz bünyesindeki televizyonumuz kanal e eski çalışanlarından Veteriner Hekim Murat Atılgan, ön elemeyi geçerek ilk 50’ye kalmayı başardı. Yarışma sonunda 1. Olan kişi, Beın Sports’da maç spikeri olarak işe başlamaya hak kazanacak.

Murat Atılgan Beinsports Maç Spikeri Olma Yolunda

“Kolaysa Anlat” adındaki futbol maçı anlatma yarışmasına başvuran televizyonumuz kanal e eski çalışanlarından, şu an ise Veteriner Hekim olarak görev yapan Murat Atılgan, önemli bir başarıya imza atarak, ilk 50’ye kalmayı başardı.Elazığ basınında uzun yıllar görev yapan vebir dönem de medya grubumuz bünyesindeki kanal e televizyonunda çalışan Murat Atılgan, 90’lı yıllardan başlayarak o dönemlerde gerek Elazığspor, gerek Fırat Üniversitesi ve gerekse de Elazığ Belediyespor’un birçok maçının anlatımını başarıyla yapmış ve büyük beğeni toplamıştı.

Tecrübeli spor spikeri Murat Atılgan’ın şimdiki  hedefi ise Süper Ligde maç anlatmak…

Futbola ilgi duyan çoğu kişinin hayallerinde bulunan maç spikerliği için büyük bir fırsat sağlayan Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig’in resmi yayıncı kuruluşu beIN SPORTS, yarışmayı kazananı maç spikeri olarak işe alacak.

Türk spor yayıncılığının efsane maç spikerleri Ercan Taner, Yalçın Çetin ve Gökhan Telkenar’ın jüri koltuğunda oturacağı “Kolaysa Anlat” isimli yarışma, spor yayıncılığı tarihinde de yeni bir sayfa açacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2020, 17:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137