Murat Erdoğan Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı

Avukat Murat Erdoğan, yerel seçimlerde AK Parti’den Elazığ belediye başkan aday adayı olduğunu açıklayarak, partisine resmi müracaatını yaptı.

Murat Erdoğan Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı

2019’un Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde  Ak Parti’den Elazığ Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Avukat Murat Erdoğan, partisine gelerek resmi müracaatını yaptı.

Murat Erdoğan, eşi ve çocuklarıyla birlikte geldiği AK Parti İl Binası önünde kendisini desteklemeye gelen kalabalık vatandaş topluluğu ile bir araya geldi.

Murat Erdoğan daha sonra partisine belediye başkan aday adaylığı için Resmi müracaatını yaptı.

UĞUR: EVRAKLARI İNCELENDİ, HERHANGİ BİR ENGEL GÖRÜLMEMEKTEDİR

AK Parti İl Başkan yardımcısı Atilla Uğur, “İl Başkanlığımıza belediye başkan aday adaylığı için başvuran Sayın Avukat Murat Erdoğan’a hoş geldiniz diyorum. Sayın aday adayımızın evrakları incelendi, herhangi bir engel görülmemektedir” dedi.

ERDOĞAN: ÇALIŞMALARIMIZIN HEPSİNİ TOPLADIK VE BUNLARI KAMUOYUNA SUNDUK

AK Parti Elazığ Belediye Başkan aday adayı Murat Erdoğan, “Elazığ’da esnafı biliyoruz. Sanayiciyi biliyoruz işsizi biliyoruz, memuru biliyoruz, köylüyü biliyoruz, kentliyi biliyoruz. Dolayısıyla sanayi nasıl gelişecek biliyoruz. Esnafın durumu nasıl iyi olur biliyoruz. İşçinin durumu nasıl olur, işsiz nedir, Elazığspor nedir, Elazığspor taraftarı nedir biliyoruz. Elazığ’da dokunmadığımız hiç kimse yok. Malumunuz olduğu üzere son 3-4 yıldır da Elazığ’ın sorunlarını çok akından takip ediyoruz. Bildiğiniz üzere çok iyi bir ekip kurduk. Bizim derneğimizde. Burada öncelikle sanayi bölgesiyle ilgili çalışmalar yaptık, esnafla ilgili çalışmalar yaptık. Elazığ yeşil kent olsun, bununla ilgili çalışmalar yaptık. En önemişi de Elazığ’ın imarını çözecek, büyüyen şehir Elazığ adı altında büyük çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızın hepsini topladık ve bunları kamuoyuna sunduk” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: BELEDİYEYİ DE NASIL YÖNETECEĞİMİZİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ

Murat Erdoğan, “Dolayısıyla bir Elazığ’ın nasıl büyüyeceğini, nasıl gelişeceğini, ne yapacağını çok iyi biliyoruz. Eğer Allah nasip ederse bunları gerçekleştirmek için büyük çaba sarf edeceğiz. Elazığ’ın gelecek 50 yılını şekillendireceğiz. Gelecek 50 yılını inşallah şekillendireceğiz. Emin olun bunu ben büyün samimiyetimle söylüyorum. Biz bir makam için bu yola çıkmadık. Biz kendimize üstünlük sağlamak için bu yola çıkmadık. Çok çalıştık, çok öğrendik, burada arkadaşlarım var, çok değerli insanlar var, çok iyi projeler hazırladık. Halkımız bize ulaşabiliyor, bize her zaman ulaşabilir, sorunları biliyoruz. Bu belediyeyi de nasıl yöneteceğimizi çok iyi biliyoruz. Gerçekten çok iyi hizmet yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Murat Erdoğan’a kızı çiçek verdi.

Murat Erdoğan daha sonra resmi müracaat belgesini alarak, tebrikleri kabul etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mert
Mert - 5 yıl Önce

Harika. Biz de sizin çok iyi hizmet yapacağınıza inanıyoruz(!) :-)

SIRADAKİ HABER

banner137