Murat Öz'e AK Parti'de Önemli Görev

AK Parti Gençlik Kolları Kongresi’nde; Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilen AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Hasan Murat Öz, “Bu aziz Şehre hizmet etmek benim için şereflerin en büyüğüdür” dedi.

Murat Öz'e AK Parti'de Önemli Görev

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı kongrede; AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Hasan Murat Öz, Gençlik Kolları MKYK üyeliğine seçildi.

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Murat Öz, kongrede AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilerek Elazığ’da uzun bir süre sonra bir ilki de yaşatmış oldu.

“BENİM İÇİN ŞEREFLERİN EN BÜYÜĞÜDÜR”

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi ve Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Murat Öz, “Adalet ve Kalkınma Partisi sadece Türkiye’nin değil Dünyanın da en büyük hareketlerinden birisidir. 5 yıl bu çatı altında bulunmak, bu aziz şehre hizmet etmek benim için şereflerin en büyüğüdür. Her saniyesinden onur duyduğum İl başkanlığı yaptığım sürece hep taşın altına elini koymaya yöneldim. İstişarenin bereket getirdiğine, birlikte büyük başarılara imza atılacağına inanarak görev süremde çalıştım. Teşkilatın önemini hep önceledim” dedi.

“HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Başkan Öz emeği geçenlere de teşekkür ederek, “gerçekleştirdiğimiz Genel Merkez Gençlik Kolları Kongremiz sonucunda yeni bir göreve Genel Merkez Karar Yürütme Organ üyeliğine seçilmiş bulunuyorum. Bu görev vesilesi ile bana her zaman destek olan başta gençlik kollarındaki yol arkadaşlarıma, il teşkilatımız, kadın kolları teşkilatımız, ilçe, belde ve mahalle teşkilatlarımıza; bu süreçte yakın desteğini gördüğüm İl Başkanımız Sn. Ramazan Gürgöze Bey’e Milletvekillerimiz Sn. Metin Bulut Bey’e, Sn. Ejder Açıkkapı Bey’e, Sn. Ömer Serdar Bey’e Sn. Tahir Öztürk Bey’e Belediye Başkanımız Sn. Mücahit Yanılmaz Bey’e, Kadın kolları Başkanımız Gülersem Çopur, Merkez İlçe Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve görev süremiz boyunca birlikte çalıştığımız bütün büyüklerime teşekkür ederim. Yeni görevimizin şehrimize, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2018, 19:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

elazığa ne faydan olacak efendi

volkan çetin
volkan çetin @elazığlı - 6 yıl Önce

elazığa senden fazla faydası olacağı kesindir elazığlı kardeşim..

elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

yalaka volkan senle onun çok faydası olur şu anki akp vekilleri gibi onlar mütahitlik yapıyor sende murat efendi ile beraber ankarada elazığ için kim bilir neler yaparsız.

elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

yok yav volkan efendi ne faydası olacak yazda görelim yalaka gelene agam gidene paşaam bu memleket ondan kaybetti vilkan ifendi gözlerinden öpmüşüm.

SIRADAKİ HABER

banner137