Geçmişte Elazığ’da gazete, sinema, radyo ve televizyon alanlarında hizmet veren ve şehre medya sektöründe önemli ilklere imza atan Turan Medya’nın mensubu Gazeteci Murat Turan, Kanal Fırat ekranlarında yayınlanan Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Kimim Ben” programının konuğu oldu.

Elazığ’da geçmişte medyaya yansıyan önemli olaylarla ilgili bilgiler veren Murat Turan, medya sektöründe Elazığ’da yapılan çalışmaları da anlattı.

Elazığ’ın ve devletin menfaatlerini hep ön planda tuttuklarını ifade eden Murat Turan, hem hayat hikayesiyle ilgili hem de medya alanında yaşanılanlar hakkında bilgiler verdi.

Gazeteci Murat Turan, “Elazığspor Erzurumspor maçında olaylar oldu. Provokatörler devreye girdi. ‘Polisler taraftarlara ateş etti’ diye şehir provoke oldu. Behçet Susmaz beyin son dönemleri. Şehirde bir ayaklanma oldu. Dükkanlar taşlandı. Emniyet araçları ateşe verilmeye çalışıldı. Behçet bey çıkıp konuşma yaptı. Akşam da saat 6’dan sonra sokağa çıkma yasağı ilan edildi” diyerek o dönem de şehirde yaşanılanların arka planını anlattı.

VİDEO: