Her yıl bayramda bu ikramların dağıtılması ile birlik, beraberlik ve kardeşlik için çalıştıklarını dile getiren MÜSİAD Başkanı Tekin Gürkan, bu olayı gelenek haline getirdiklerini ve ilerde daha iyi projeler ile kardeşliği pekiştireceklerini ifade etti.

GÜRKAN: BİRLİK BERABERLİĞİMİZE BUGÜNDE HAKİKATEN ÇOK ÖNEM VERDİK

Başkan Tekin Gürkan, “MÜSİAD kardeşlik demektir MÜSİAD birlik demektir, MÜSİAD samimiyet demektir, bizlerde MÜSİAD olarak birlik beraberliğimize geçmişte olduğu gibi bugünde hakikaten çok önem verdik. Sürekli bir birimize destek olduk. Bu birlikteliği ve kardeşliği Elazığ’a yansıtarak güzel işler ve projeler yaparak şehrin daha güzel bir hale gelmesi için çalışacağız” diye kaydetti.

Pandemi ve deprem yüzünden son zamanlarda bayramların buruk yaşandığını dile getiren MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, “Her bayram geleneksel hale getirdiğimiz Harput’ta bayram namazını idrak ettik. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da ikramlarımızda bulunduk” dedi.

GÜRKAN:  BURUK BİR BAYRAM GEÇİRİYORUZ

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, “MÜSİAD’daki üyelerimizin yoğun katılımıyla bugün bayram namazını idrak ettik. Tabi pandemiden dolayı bütün hemşehrilerimiz bütün İslam dünyası, tüm dünya ciddi bir şekilde buruk bir bayram geçiriyoruz. Ben öncelikle bu pandemide vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Alllah’tan bir an önce bu pandeminin başımızdan almasından dua ediyorum. Bir diğer burukluk yaşadığımız nokta ise ilk kıblemiz olan Mescidi Aksa büyük bir zulüm altında oradaki Müslüman kardeşlerimiz. Allah onların yardımcısı olsun. Bir an önce onlarda o zulümden kurtulur inşallah. Herkesin bayramını mübarek ediyorum.” dedi.