Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, 27 Kasım Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek, Vizyoner'19 programına ilişkin bir açıklama yaptı.

Özeren açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"İNSAN ODAKLI MİLLİ ÜRETİM"

"Toplumsal refah artışı ile sürdürülebilir ekonomik kalkınmayı hedefleyen MÜSİAD, teknolojik bağımsızlık ve katma değerli üretim için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. "İnsan odaklı milli üretim" vizyonuyla çalışmalarını sürdüren derneğimiz, dünyada meydana gelen teknolojik gelişmelere dikkat çekmek amacıyla; bu yılki Vizyoner19 Zirvesi'nin konusunu "Dijital Gelecek" olarak belirledi. Türkiye ve dünyadan önde gelen uzman, akademisyen ve iş insanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek zirvede, güncel teknolojik çalışmalar ve teknolojinin sosyal ve ekonomik değişimleri kapsamlı bir şekilde ele alınacak.

ZİRVEDE BİR ÇOK BAŞLIK VAR

"Ticaretin Dijital Ekosistemi", "Dijital Ekonomi ve Paranın Geleceği", "Geleceğin Şehirleri ve Kaynakları", "Milli Teknoloji Hamlesi ve Dijital Türkiye" ile "Dijital Gelecekte Değerlerimiz" başlıkları altında gerçekleştirilecek zirvemizde; değişen ticaret modelleri, yapay zeka, sanayimizin dönüşümü ve uluslararası rekabeti, ülkemizin zengin doğal kaynaklarının yenilikçi teknolojiler ile veriminin artırılması ve dışa bağımlılığın azaltılması, akıllı tarım, dijital geleceğin start up ve yatırımcılara katacağı değer ve "Milli Teknoloji Hamlesi" konuları kapsamlı bir şekilde ele alınacak.


ÖZEREN: TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ
Bu yılki Vizyoner19 Zirvesi'nde ilk kez Vizyoner Exchange programı da düzenlenecek. Katılımcılar, "Vizyoner19"un ana teması olan "Dijital Gelecek" konusunda Vizyoner Exchange'de B2B toplantılar yapabilecek, fikirlerini ticarete ve yatırıma dönüştürme imkânı sağlayacak. İş ve akademi dünyasından 5 binin üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapacak zirve 27 Kasım Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. https://www.musiadvizyoner.org/kayit/ web sayfası üzerinden kayıt yapılabilecek programa, ilgi duyarak katılım sağlamak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz." İfadelerine yer verdi.