MÜSİAD Elazığ Dost Meclisi’nin Konuğu Vali Yardımcısı Abbasoğlu Oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi Toplantısına bu hafta; Elazığ Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu konuk oldu.

MÜSİAD Elazığ Dost Meclisi’nin Konuğu Vali Yardımcısı Abbasoğlu Oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi Toplantısına bu hafta; Elazığ Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu konuk oldu.

Elazığ Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, MÜSİAD üyelerine, Elazığ Valiliği olarak yapılan çalışmalar, kendi görev ve çalışma alanları, yapılan faaliyetler ile alakalı gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Gürkan, toplantıya katılan Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğluna teşekkür etti. Gürkan, MÜSİAD olarak haftalık dost meclisi şeklinde program düzenlediklerini belirtip, amaçlarının ilin menfaatleri doğrultusunda ile katkı sağlamak olduğunu belirtti.

GÜRKAN: MÜSİAD’IN YURT İÇİNDE 84 ŞUBESİ VAR

Başkan Gürkan; “Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği, 32 Yıl önce vatansever iş insanları tarafından kurulan, MÜSİAD Yurt içinde 84 şubesi 60 bine yakın işletmesi olan yurt dışında 81 Ülke’de toplamda 165 temsilcisi ve 13 bine aşkın üyesi olan Türkiye ekonomisin yüzde 20’ine yön veren gücünü tarihinden ve kadim değerlerinden alan Güçlü iş adamlarından kuruluşudur” şeklinde konuştu.

ABBASOĞLU PROJELERLE ALAKALI DEĞERLENDİRMEDE BULUNDU

MÜSİAD Dost Meclisi Toplantısında söz alan Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, "Şube Başkanımız Sayın Tekin Gürkan’a nazik davetinden dolayı, sizlere de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi. MÜSİAD üyelerine, öncelikle kurumu hakkında bilgilendirmelerde bulunan, Abbasoğlu, kurumunun yapısı, çalışma alanları, yapılan faaliyetler, il için planlanan projeler ve il ile alakalı gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

MÜSİAD Dost Meclisi Toplantısında; ekonomi, eğitim, tarım, turizm, istihdam gibi bir çok konunun konuşulduğu il genelinde yapılacak genel ve bölgesel yatırım konuları görüşüldü.

Toplantı soru cevap kısmı ile devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137