MÜSİAD’dan ASKON’a Ziyaret

MÜSİAD Şube Başkanı Hasan Uzun, ASKON Başkanı Osman Özçelik ile bir araya geldi.

MÜSİAD’dan ASKON’a Ziyaret

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, ASKON Elazığ şube Başkanı Osman Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

ASKON Başkanı Osman Özçelik, MÜSİAD ile birlikte kardeş kuruluş olduklarını belirterek; şehrin ve Türkiye’nin kalkınması noktasında birlikte çaba göstermeye devam edeceklerini söyledi.

“İlimizin kalkınması, ekonomisi için büyük bir çaba göstereceğimize inanıyorum”

Özçelik yaptığı konuşmaya şöyle devam etti: “ASKON 1998 yılında kurulmuş dünyamızın ve ülkemizin adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için, farklı zenginlikler üreten bir sivil toplum kuruluşudur. MÜSİAD da tabi bunun gibi büyük bir sivil toplum kuruluşudur, kardeş kuruluşumuzdur. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bugünlerde ülkemizin ve özelde ilimizin kalkınması için, ekonomisi için büyük bir çaba göstereceğimize inanıyorum.”

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun da Elazığ’a ve Türkiye’ye katkı sağlamak adına ASKON ile birlikte hareket ederek önemli projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

“Önemli projelerin altını çizeceğiz”

Uzun da yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Eminim çok güzel hizmetler yapacaksınız. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah utandırmasın. İlimize, insanlığa, ülkemize katkı sağlamak adına kardeş kuruluşu olma sebebiyle inşallah birlikte hareket ederek önemli projelerin de altını çizeriz diye düşünüyorum. Allah muvaffak etsin”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137