MÜSİAD’dan Üyelerine Feribot Turu

MÜSİAD, yoğun bir haftayı iş stresi ile geçiren üyelerine feribot turu düzenledi. Dernek üyeleri bu sayede hem birbirleriyle kaynaşırken hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

MÜSİAD’dan Üyelerine Feribot Turu

Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi üyelerine feribot turu düzenledi.

ÖZEREN: BİR TEKNE SEYAHATİ AYARLADIK

Düzenledikleri geziye 130 kişinin katıldığını belirten MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren, “MÜSİAD üyelerimizi streslerini atmaları, birbirleriyle aile içerisinde kaynaşmayı sağlamak, dayanışmayı sağlamak amaçlı olarak böyle bir tekne turu organize ettik. Sağ olsun yaklaşık 50 üyemiz yaklaşık 120-130 kişilik bir grupla beraber bir tekne seyahati ayarladık” ifadelerini kullandı.

DEMİR: GÜZEL PROGRAMLARI AİLELERİMİZLE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

MÜSİAD’ın geniş bir aile olduğunu belirten Genç MÜSİAD Başkanı Ahmet Demir, “Tur gerçekten mükemmel bir şekilde ilerliyor. Hava şartları da gayet güzel. Her zaman belirttiğimiz gibi bir aileyiz. Bugün gerçekten ailemizin arka planda olan mimarları, hanımlar, eşler ve çocuklarla beraber bugün bir aradayız. Temel maksat tabi ki bir arada kaynaşmak, bir arada ailelerimizde kendi aralarında muhabbetlerini bir şekilde daha da koyulaştırmak için buradayız. Olumlu olduğunu düşünüyoruz. İnşallah ilerleyen zamanda daha da farklı daha da güzel programları ailelerimizle gerçekleştiriyoruz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

MÜSİAD’ın en küçük misafirleri ise turda kendilerine yeni oyun arkadaşları bulma şansı yakaladılar. Tura katılan vatandaşlar da turdan çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

ÖZEREN: SAHİLLERİMİZİ GEZMİŞ OLDUK

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Özeren, “MÜSİAD olarak güzel bir etkinlik yaptık. Bir tekne turu düzenledik Keban Barajı üzerinde. Sahillerimizi gezmiş olduk. Üyelerimize buraların tanıtımını yapmış olduk. Güzel bir sosyal aktivite oldu. Ben katkı sunan başta Çemişgezek Belediye Başkanımız Sayın Metin Bey’e çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137