MÜSİAD Elazığ Şubesi, geçtiğimiz gün düzenlediği programla 32’inci yılını kutlayan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

ÖZEREN: AMACIMIZ ELAZIĞ’A DAHA İYİ HİZMET EDEBİLMEK

Ziyarette konuşan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren, “Burada Elazığ’ın yatırım konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bu arada kendilerini de Fırat Havzası Gazetecilerinin kuruluşunun 32. Yıl dönümü dolayısıyla başarılarının devamını diledik, hayırlı uğurlu olsun. Basın tabi ki ilimiz için değerli, ilimizin sorunlarını yansıtmakta bizler sivil toplum kuruluşlarıyla paydaş birliklerdir. Biz birlikte hareket edeceğiz. Birlikte hareket ederek Elazığ’ın sorunlarını çözeceğiz. Elbette ki hatalarımız, kusurlarımız olacak bu noktada basının bizi uyarması ve ikaz etmesiyle bunları gidereceğiz. Amacımız Elazığ’a daha iyi hizmet edebilmek, paydaşlarımızla birlikte daha iyi yerlere getirebilmek için elimizden gelen gayreti göstermek olacaktır” dedi.

ERDEM: MÜSİAD  BÜYÜK BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR

Cemiyet Başkanı Semih Erdem ise, “Müsiad hem Elazığ’da hem de Türkiye de iş adamlarının bir çatı altında toplandığı bir Sivil Toplum kuruluşudur. Basını da televizyonu da takip ediyoruz. Çok iyi faaliyet gösteriyorlar,

Elazığ da’ da Müsiad faal olarak çalışıyor. Biz bunu takip ediyoruz. Basınla ilişkileri iyi, yaptığı faaliyetlerle ilgili bize her zaman bilgi veriyorlar. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti üyeleri olarak, Sayın Müsiad başkanı olarak ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu.