SMA Değil, Kerem Ali Kazandı SMA Değil, Kerem Ali Kazandı

Elazığ Musiki Konservatuarı Derneği’nin 30. olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Fetih Ahmet Deniz’in yaptığı seçimde Hakan Çağlar ve Muammer Daş başkanlık için yarıştı.

Elazığ Musiki Konservatuarı Derneği Başkanı Hakan Çağlar, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek kazananın dernek olacağını ifade etti.

ÇAĞLAR: DERNEĞİMİZİN YÜKSELİŞİ GÖRMEKTEYİZ

Çağlar, “Yarım asırdır çok değerli hizmetleri gerçekleştiren musiki konservatuarı derneğimizin 30. Olağan kongresindeyiz. İlimiz kültür ve sanat hayatına büyük katkılar sunarak Harput beyefendisi ve hanımefendi niteliğinde kişilerin yetişmesine ve olmuştur. Bugünde hedeflerimize ulaşmak için bir aradayız. Günün sonunda tatlı bir yarış ile derneğimizin yönetimlerine katılarak derneğimizin yükselişi görmekteyiz” dedi.

Divan Başkanı Fetih Ahmet Deniz, Elazığ Musiki Konservatuarı Derneği’nin gelecek nesillere ışık tutacağını belirterek kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

Deniz, “Derneğimize şehrimize, kültürümüze, sanatımıza ve özellikle bizden sonraki gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Herkese de heyetimiz olarak şükranlarımızı arz ediyorum”

Derneğin çalışmalarına değinen Elazığ Musiki Konservatuarı Derneği Kurucusu Naci Sönmez, iki adaya da başarılar diledi. 

Sönmez, “Elazığ Musiki Konservatuarı Derneği adını alan yuvamızın geçtiğimiz yıl 50. Sanat yılını kutladık. Bu süreçte cemiyetimizin bütün iradesi ısrarı başarılı faaliyetlerin sonucunda ilimiz bir devlet korosuna bir Fırat Üniversitesi devlet konservatuarına, Elazığ belediye konservatuarına, güzel sanatlar lisesine kavuşmuş oldu. Şimdide ufukta eğitim fakültesi müzik eğitimi öğretmenliği için söz alınıyor” dedi.

Seçimi Hakan Çağlar 134 oy ile kazandı. Diğer aday Muammer Daş ise 122 oy aldı.